9 важни правила за удоволствието на мъжа

Начало » Интимно » 9 важни правила за удоволствието на мъжа

91. Приемете го такъв, какъвто е
А не такъв, какъвто бихте искали да бъде. Може да го промените малко, но не и изцяло! А ако не успеете да приемете това, което е в момента, може би този човек изобщо не е за вас. И тогава не е нужно да се притеснявате дали спазвате точно тези правила, или не.

2. Обичайте неговия член
Мъжете обичат своя член, обичайте го и вие. Пенисът за тях е не само източник на голямо удоволствие, той е тяхното “АЗ”. Отдавайки дължимото внимание на другите ерогенни зони по мъжкото тяло – зърната, краката, устните, ушите – не забравяйте, че особеното вниманието, което обръщате не неговия член, никога не е твърде много. В действителност, колкото по-голяма е хармонията във взаимоотношенията между вас тримата, толкова по-щастливи ще сте във вашата връзка.

3. Бъдете източник на красотата в живота му
Не е задължително да сте перфектни като фотомодел. Разберете кои части от вашето тялото той харесва и подчертавайте тяхната красота. Обличайте се специално за секс… поне понякога. Постарайте се да бъдете радост за очите му и той никога няма да отдели поглед от вас!

4. Вдъхновявайте го
Вашият ум, красота и индивидуалност може да са източник на вдъхновение за мъжа до вас. Но най-ценният стимул за него е вашето удоволствие, а най-сладкият – вашето сексуално удоволствие. За мъжете е важно признанието, както от най-близките им хора, така и от целия свят. Така че, превърнете се във фар за неговия живот. Вдъхновявайте го да ви доставя удоволствие, да работи,  да живее, да е на върха.

5. Възбуждайте го
Мъжете са ловци по рождение, те изпитват удоволствие от преследването. Бъдете изобретателни и различни, организирайте му палави изненади и той ще бъде винаги възбуден от вашата еротичност. Все пак, не прекалявайте – ситостта, води до загуба на интерес. Ако трябва, нека той мисли, че и други също проявяват интерес към вас.

6. Прегръщайте го, но не го задушавайте в обятията си
Всички мъже се нуждаят от време на време от нежна ласка и прегръдка. Но нежността, която те търсят, е различна. Ваше задължение е да откриете точно тази ласка или прегръдка, която ще накара вашия мъж да се почувства добре!

7. Научете кои са най-големите му желания и фантазии
Мъжете са особено доволни, когато осъществяват своите сексуални фантазии и фетиши. Ако успеете да разкриете сексуалните мечти на вашия партньор и се съгласите да ги осъществите заедно, то вие ще сте се докоснали до най-съкровените места не само по неговото тяло, а и в неговото съзнание… От този момент вие ще сте в състояние да му доставяте удоволствие всеки път, когато включите фантазиите му в сексуалната ви игра или дори когато само говорите за тях.

8. И не забравите, че във всеки мъж живее едно малко момче
При някои мъже това е видно. При други, момчето е скрито дълбоко в тяхното съзнание. Но винаги го има! Намерете го, играйте си с него, говорете му и не забравяйте, че момчетата обичат играчки!

9. Открийте героя в него
Възхищавайте му се и той ще ви бъде верен. Той може и да не обича думата “герой”, но не може да не обича усещането, което възниква у всеки мъж, когато разбере, че жената до него е горда от това, което е постигнал. А това чувство особено силно ласкае мъжкото ЕГО.