8 правила на добрия секс

Начало » Интимно » 8 правила на добрия секс

8 правила на добрия сексСексът е сложна наука, състояща се от важни правила, които трябва да знаете. Но за разлика от някои други науки, като геометрията, например, тази се изучава с удоволствие.

1. Пред вас е цял един живот
Днес добрият секс е почни невъзможен без добър контрацептив. Все пак, трябва да мислите, как ви е по-приятно, а не как да не забременеете или как да не приключите сексуалното си изпълнение с антибиотици.
Изключение: Ако с вашия партньор си имате пълно доверие или сте се фокусирали върху създаването на наследник.

2. Ако не желаете – не трябва
За да е сексът наистина добър, трябва и двамата партньори да го искат. В противен случай може да се стигне до крайности…
Изключение: Нека го кажем така: понякога апетитът идва с яденето. Има моменти, в които виждайки пред себе си пълна чиния с любимата ви торта, вие наистина не успявате да и устоите. Но ако тортата стои пред вас, а вашият апетит не се появява, то тогава е по-добре просто да станете от масата и да я оставите за следващия път, когато ще можете да и се насладите изцяло.

3. Почувствайте разликата
Добрият секс се нуждае от разнообразие. Когато всичко се случва по едно и също време, на едно и също място, в една и съща поза, сексът се превръща в навик, като миенето на ръцете, например.
Изключение: Ако, обаче, си “миете ръцете” веднъж на няколко месеца, този процес определено би ви доставил удоволствие.

4. Разговаряйте
За секса трябва да се говори! Той трябва да се обсъжда, а също и да се споделят плановете за бъдещето му. Не трябва да се страхувате и притеснявате от това. Нищо лошо няма да се случи, ако най-после кажете на партньора си, какво точно искате той да направи, докато сте в леглото или извън него. Напротив, това което ще се случи след това, най-вероятно много ще ви хареса. Но след това не отказвайте да изпълните и неговите фантазии. Няма да бъде честно от ваша страна.
Изключение: разбира се, ако той иска да правите секс насред градския площад, ще ви се наложи да прибегнете до компромисен вариант. Все ще измислите нещо, което едновременно и да задоволи любопитството му, и да не е в разрез с обществените порядки.

5. Не яжте много
Не правете секс след обилна вечеря-обяд-закуска. Първо, активните движения биха предизвикали болки в пълния ви стомах. И второ, ситият мъж предпочита повече да се наспи, отколкото да се занимава със секс.
Изключение: ако всеки си похапва не само от своята порция, а внимателно храни другия. Така вечерята ви ще премине в секс толкова бързо, че няма да имате време да преядете.

6. Не се страхувайте
Не бъдете егоисти. Вашият партньор също иска да му бъде хубаво. Но и не забравяйте, че работата ви не е просто да лежите там. Така че… Бъдете егоисти!

7. Не мислете за глупости
Например, за начина, по който изглеждате отстрани. Какво от това, че в тази поза не изглеждате толкова грациозни, колкото ви се иска, или че при тази светлина не се виждат красивите ви дълбоки очи… Той отдавна вече е видял всичко това. Но то едва ли го интересува – нима тази поза и тази светлина не го доказват?

8. В добрия секс няма правила. А също и изключения.