7 начина да спечелите мъжа на мечтите си

Начало » Интимно » 7 начина да спечелите мъжа на мечтите си

7 начина да спечелите мъжа на мечтите сиНе е трудно да се намери пътя към сърцето на един мъж. Достатъчно е да знаете, какво харесват той в една жена. А това много лесно може да се прочете и в очите му – красотата и, нейния ум, страстния секс, способността и да го разбира… Все пак, обаче, остава въпросът, как да разберете какво точно би омагьосало вашия избраник?

1. Накарайте го да мечтае!
Може и да ви прозвучи странно, но дори и намекът за нещо повече, оказва изключително въздействие върху мъжете. Така че, ако искате да сте наистина съблазнителна е по-добре да се спрете на блузка или риза, които дискретно да разкриват част от сутиена, или на пола, из под която, когато седнете, леко да се показва дантела от чорапите ви, а не на потник, който да наподобява сутиен и пола, колкото коланче. Вие трябва да пазите своите тайни и да не забравяте, че жената трябва да е по-скоро една мистерия, а не отворена книга.

2. Не е необходимо да криете любовта си към секс!
Няма да сгрешите, ако признаете пред партньора си, че сте фен на сексуалното удоволствие, стига, разбира се, това да е вярно. Вашата откровеност, без съмнение, ще умножи шансовете ви, но все пак не прекалявайте, защото ако той си помисли, че за вас сексът е единствената цел, това може и да го отблъсне!

3. Опитайте се да бъдете уверени в себе си!

Широко разпространеното мнение, че повечето мъже предпочитат жената до тях да следва и изпълнява безотказно всяко тяхно желание, в действителност е абсолютно невярно. Всъщност е точно обратното: повечето мъже искат такава жена, която да е в състояние да отстоява мнението си и да вярва в своите способности.

4. Бъдете искрени!
Оказва се, че откровеното описание на еротичните фантазии може да подлуди почти всеки мъж. Така че, ако сте готови да изпълните съкровените му мъжки мечти, смело и открито си поговорете на тази тема.

5. Обичайте своето тяло!
Помнете желязното правило: няма значение колко красиви си формите ви, важно е да се харесвате и да не изпитвате комплекси и стеснение от външния си вид. Ако обичате своето тяло и околните ще го харесват и обичат. В крайна сметка, самочувствието ви е вашето най-силно оръжие.

6. Не забравяйте за хумора!
Жената, която знае как да се шегува, поражда в мъжете древния инстинкт на ловеца, преследващ своята плячка. Остроумните ви шегите са в състояние да го провокират и хипнотизират. Чрез тях вие ще разсеете съмненията му за вашата недостъпност и ще го накарате да ви желае дори още повече.

7. Добавете доза нелогична “лудост”!
Женската способност да се приема всичко ново с ентусиазъм винаги е привличала силната половина на човечеството. Докажете му, че комплексите не са нещо характерно за вас – и ще увеличите шансовете си многократно.

Не се оставяйте на комплексите, но не стигайте и до крайности, които да изключат от образа ви самоуважението! Не се стремете към целта с всички възможни средства, за да не се превърнете за избраника си в една от многото жени, чието лице и име той не е в състояние да си спомни на следващата сутрин!