6 предложения за вашата баня или кухня

Начало » За дома » Интериор » 6 предложения за вашата баня или кухня

6 предложения за вашата баня или кухня

Писна ли ви от вашата баня или кухня?

Може да ги направите приятни само с малко усилия от ваша страна. Първо решете какво искате да промените: цвета, плочките, да сложите рафтове или да смените аксесоарите.

  1. Декорирайте по ваш вкус. Променете банята/кухнята си така, че на вас да ви е приятно. Ако обичате по-семплите неща, изберете бяло, ако ви харесват ярките – оранжево. Придайте чувственост на банята/кухнята си с червени аксесоари. За целта не е нужно да викате майстори и да къртите стените – просто използвайте професионално направените стикери за плочки.
  2. Определете място за козметиката. Съберете всички сапуни, шампоани, гримове, на едно специално място. На пазара има широка гама от шкафове, които биха подхождали на вашата баня. Ще се сдобиете със стилна декорация, а банята ви ще е подредена.
  3. Направете банята си удобна. Може да направите рафтове, на които да стоят хавлиите. Нека всичко да ви е подръка. Рафтовете и шкафовете в една елегантна баня, са задължителен аксесоар.
  4. Забравете обикновеното. Най-използваните цветове за баня, са бяло и синьо. Но вие можете да съживите обстановката, като боядисате стените в розово, или смените капака на тоалетната чиния с по-весел цвят.
  5. Освободете пространство в малката баня. Не е за предпочитане, да си слагате вана. Най-доброто решение е душ кабина. Така ще получите повече място в малката си баня, а и може да декорирате душ кабината, както пожелаете.
  6. Ако сте по семплите неща… Боядисайте банята си в бяло. Но внесете пролетта със завеси и хавлии на цветя.