5 съвета как да се настроим за секс

Начало » Интимно » 5 съвета как да се настроим за секс

Има моменти, в които всяка жена не се чувства добре, не желае да се отпусне в обятията на партньора си и да се отдаде на сексуални игри. И тези моменти могат да продължат не просто няколко дни, а седмици, месеци, че дори и години. Има много начини да превъзмогнеш това състояние и да запалиш отново сексуалността в тялото си. Важното е да проумееш, че сексуалната ти настройка зависи от твоето умонастроение. Ако се чувстваш секси, ти си по-разположена към сексуални преживявания. Позитивно настроените хора, които се чувстват добре в своето тяло, направо излъчват сексапил. Ако около теб се образува подобна аура от сексапил, ти ще се чувстваш привлекателна и ще получаваш по-голямо удоволствие от секса.

И така, ако желаеш да се отървеш от чувството на умора и да се почувстваш отново сексуално активна, пробвай да изпълниш някой от следните съвети:

1. Намери време за себе си
Повечето жени в днешно време, особено ако са и майки, целодневно се съобразяват с капризите и желанията на заобикалящите ги хора – било то приятел или съпруг, детето или шефът в службата. При такова ежедневие, в което постоянно успокояваш плачещото дете, помагаш и окуражаваш партньора си и едновременно с това изпълняваш и служебните си задължения и се стремиш да се докажеш в службата, просто няма как и кога де се почувстваш секси. За това трябва да си намериш някакво по-различно и интересно занимание и да му се отдаваш възможно най-често.

2. Не забравяй за “Женските глезотийки”
Ако не цениш своето тяло, то няма как да се почувстваш секси. Отдели си време, за да  отидеш на маникюр и педикюр, а защо не и на фризьор, купи си нов парфюм с нежен и чувствен аромат и се поглези с ароматна вана, щом ти се освободи дори и малко време.

3. Обличай се така, че да се чувстваш сексапилна
Носи бельо от коприна и сатен. Дори и никой да не знае за него, ти ще знаеш. Допирът на гладката материя до кожата прави чудеса, тъй като тя се асоциира именно с чувственост и сексуалност.
Ако подходиш правилно към дрехите и прическата си, няма начин да не се почувстваш привлекателна и уверена в себе си. Превърни се в красавица и няма как да не ти обърнат внимание.

4. Открий своя вътрешен мир
Попитай партньора си, какво най-много харесва у теб. Така най-вероятно, скоро ще разбереш, че той вижда в теб неща, които и сама не си осъзнавала. А ако прояви изобретателност и го помоли да ти го покаже всяко нещо, което харесва у теб без думи – ще разбереш, че той обича всеки сантиметър от твоето тяло.

5. Прави секс на светло
Сексът е толкова естествен, колкото и ти самата. Важното е да разбереш, че не е важно как изглеждаш в този момент – ти си прекрасна в своя естествен вид. На светло ти не само чувстваш и усещаш партньора си, но и го виждаш. Първоначално това може и да те смути, но с времето ще откриеш истинската красота на секса – и това ще освободи напълно твоята сексуалност.