5 начина да се разкрепостите в леглото

Начало » Интимно » 5 начина да се разкрепостите в леглото

51Често се случва, жените да не могат да се отпуснат в леглото и това се превръща в пречка, както за удоволствието на партньора им, така и за тяхното удоволствие от секса. Комплексираността в секса е проблем, с който може и трябва да се воюва. За това ви предлагаме тези няколко начина, които може би ще ви помогнат да се разкрепостите в леглото:

1. Научете се да обичате себе си и своето тялото
Най-вероятно това ти звучи банално… Няма как да не сте го чували от приятелките си и да не сте го прочели в някое и друго лъскаво списание. Истината е, обаче, че коренът на всички комплекси е необичането и отхвърлянето на самия себе си и на собственото си тяло. Не забравяйте, че никой не е съвършен – едва ли има човек, който да не иска да промени нещо в себе си: да свали няколкото излишни килограма, да се отърве от целулита, да си коригира носа и т.н. Застанете пред огледалото и се опитайте да превърнете недостатъците си в предимства.  Припомнете си, колко много мъже мечтая за Дженифър Лопес или Бионсе, чиито мерки са далеч от стандартните 90-60-90. Заобичайте и приемете тялото си и то задължително ще ви отговори с взаимност!

2. Обичайте и се доверявайте на партньора си
Обичайте не само себе си, но и човека, който е до вас. Само ако сте истински щастливи с него, сексът ви ще е изключителен. Само ако помежду ви съществува пълно доверие, удоволствието и на двамата в леглото може да е гарантирано. Важно е да не забравяте, че в леглото сте двама и че може би той също се чувства толкова несигурен, колкото и вие.

3. Дрехите и сексът
Много често в началото на любовните взаимоотношения жените се притесняват да се събличат пред партньора си, особено, ако той обича да прави секс на светло. За да избегнете подобни моменти, избирайте дрехи, в които се чувствате секси, като не е необходимо, това да са мини рокля и чорапи с жартиери. Добър вариант са и рокля с обикновена кройка или дори дънки, стига да се чувствате добре в тях.
Не забравяйте и важността на бельото. То, разбира се, може да бъде отворено и секси, но най-важното е да е удобно, за да се чувствате комфортно в него!

4. Научете се да изразявате чувствата и желанията си
Не се страхувайте да говорите с вашия партньор за секс – това е наистина важно за вас и за вашето удоволствие. Много често мнението на мъжете за това, кое се харесва на жените в леглото и кое ги възбужда, е напълно погрешно. И ако не говорите за това, той едва ли сам ще се сети, какво точно искате вие…

5. Гледайте заедно еротични и порно филми
Опитайте се да си организирате вечер не с романтична вечеря на свещи или с гледане на сълзлива любовна драмата по телевизията, а с… порно филми. Може би в началото ще се чувствате притеснено, но тези филми наистина са в състояние да ви помогнат да се разкрепостите в леглото. Главното е, да се спрете на нещо качествено, което да може да ви послужи и като своеобразно средство за обучение.
Не забравяйте, че всичко трябва да е с мярка. В действителност, не винаги и не при всички нещата се получават “като на кино”. Просто трябва да се доверявате напълно един на друг.