5 летни фантазии, с които да разнообразите съпружеския си живот

Начало » Интимно » 5 летни фантазии, с които да разнообразите съпружеския си живот

5 летни фантазии, с които да разнообразите съпружеския си животКак да прекарате последните летни дни така, че да ви е приятно да си спомняте за тях и дори малко да ви е срам да разказвате за преживяванията си? Лятото е подходящ момент за реализиране на секс фантазии, които не само ще ви помогнат да разнообразите интимния си брачен живот, а и да си създадете особено специални спомени само за вас двамата…

  1. Изпратете децата на вилата

Да, главната еротична фантазия на младите родители е да останат само двамата, без да се страхуват, че децата ще ги видят или ще ги чуят. Лятото е идеалното време, в което да изпратите малчуганите с баба и дядо на вилата, поне за седмица. Ползите от това ще са двойни: децата ще получат отдих сред природата, а вие – на разположение дома си само за вас. Така ще можете да си припомните какво е да не ви се налага да се сдържате и да се съобразявате какво правите през цялото време и ще си позволите да се отдадете на секс когато и където пожелаете!

  1. Сами отидете на вилата

Обратния, но не по-малко приятен вариант! Организирайте си романтичен уикенд – вечеря на свещи на верандата, секс на моравата, плажни емоции… Изобщо развихрете фантазията си!

  1. Секс на плажа

Разбира се, за подобно изживяване ще ви се наложи да си намерите закътан плаж, където да сте далеч от чужди погледи. Добре ще е да си носите поне две големи хавлии (едната използвайте, за да се покриете). Що се отнася до преживяването, то без значение дали ще е дневно, или нощно – винаги ще е вълнуващо!

  1. Пикник сред природата

И тук, разбира се, ще трябва да се отправите към по-диви и закътани кътчета, далеч от любопитни хорски очи. Вземе със себе си голямо одеяло и достатъчно вкусотии… и просто се насладете един на друг. Ласкавото слънце и уединението ще свършат останалото!

  1. Двама на лодка

Първо, лодката е един от символите на романтиката. Второ, съдържа известна доза опасност, което означава риск, което означава допълнително адреналин. Не е необходимо, обаче, сексът „от-до“ да е в лодката. Достатъчно е само прелюдаята към него да е там, а останалата част може да бъде на някое по-удобно и уютно място.