5 знака, че отношенията ви са изчерпани

Начало » Интимно » 5 знака, че отношенията ви са изчерпани

tujna-dvoikaВинаги, когато една връзка се приближава към своя край, има знаци, които предизвестяват този факт. Краят винаги болезнен, няма какво да се заблуждаваме, но пък понякога е по-добре край, отколкото агоничен без край.

Как да познаем загубена ли е връзката ни:

1. Партньорът губи интерес
Когато той започне да губи интерес и разговаря само за неща, които интересуват само него, е време да се замислите дали това егоистично поведение не е знак, че връзката Ви е към своя край. Ако той не проявява интерес към това, което Ви вълнува, едва ли проявява интерес към това, което чувствате.

2. Потайност и мълчание
Ако пази тайни, свързани с личния живот и не иска да отговори на въпросите свързани с тях, това е ясен знак, че не иска да сте част от живота му. Всички знаем, че една връзка не може да оцелее ако в нея има потайност и недоизказани неща.

3. Опитва се да угажда съмнително много
Когато един мъж се държи по този начин е сигнал, че трябва да внимавате. Според психолози, това поведение е част от вината, която един мъж изпитва, когато знае, че ще нарани жената до себе си. С други думи, мисли, че ако за малко ви направи щастлива, ще Ви боли по-малко. Според нас такова поведение наранява още повече, но какво да се прави мъжка логика.

4. Сексът драстично намалява
Ако страстта между вас не е това, което е била, това е знак, че и чувствата между Вас са охладнели прекалено много и връзката ви отива към своят край. Сексът не е най-важното нещо в отношенията, но е сред много важните неща, когато сексуалният живот на една двойка не е както трябва, много вероятно е и друго да не е наред във връзката им.

5. Партньорът ви не е до вас, когато се нуждаете от него
Друг сигнал, че той вече не иска да е с Вас е когато започне да не си вдига телефона, да закъснява за срещи, да не е с вас, когато имате нужда от него. Когато една връзка е към своя край, мъжете винаги намират безброй извинения само да не са с жената, която искат да остане в миналото им.