5 гряха на летния роман

Начало » Интимно » 5 гряха на летния роман

5 гряха на летния роман1. Секс на плажа
Плажът е идеално място за летен секс. Предпоставките за това са три: първо, романтичната обстановка – луната, звездите, море и вие двамата; второ, наличието на множество удобни места, като кабинки за бреобличане, водни колела и лодки, оставени на плажа, в съчетание с липсата на любопитни нежелани погледи (е, това не е сигурно!); трето, минимум дрехи – при това абсолютно законно.

2. Секс в колата
Вашата “курортна забежка” притежава кола, с която обикаляте крайбрежието и се наслаждавате на момента: вятърът развява косата ви, от CD-то звучи любимата ви музика… Не е ли това щастието? Все пак, до колко ще е удоволствие сексът в колата, зависи много от нейния модел, тъй като има и такива, в които ви се налага да сте факир, за да постигнете желаните резултати!

3. Секс при разходка до местните забележителности
В началото може и да се учудите защо той ви кани на екскурзия в много късния следобед. Но в последствие разбирате, че няма по подходящо време за разглеждането на старините от два през нощта! Просто попадайки във вълшебната обстановка сред старите крепостни стени, неосветения гръцки амфитеатър или античните каменни постройки, вие приемате ролята на древна богиня, която се отдавате на своя античен герой.

4. Секс с някой от обслужващия персонал
Наистина, за какво ви е да обикаляте и да търсите своето щастие, когато то е на една ръка разстояние. Цял ден той носи тежки куфари, грижи се за градината или басейна, отговаря на телефонни обаждания, прави снимки. Но успява и да се пошегува, да ви се усмихне, да ви подари прекрасно цвете. А вечер е най-страстният, красивият и желаният… И така всяка вечер, докато сте там.
Важното в този случай е да не се увличате и да не забравяте, че магнетичният поглед и галантните маниери са резултат от дълга практика. Не си въобразявайте, че вие сте първата, а няма и да сте последната туристка, с която той решава да сподели страстните си нощи. Само така ще се насладите изцяло на авантюрата си и за няколко дни ще сте най-щастливата жена в света!

5. Най-страшният грях: да си помислите, че този роман е завинаги
Разбира се, има и изключения! Но те са много, много малко. По принцип, летният роман е толкова вълнуващ, именно защото е кратък. Вие не живеете в един и същи град, не споделяте радостта и болката си, не си помагате в трудни моменти… Бъдете разумни и не обременявайте лятната си авантюра с морални принципи. Единственото, към което трябва да се стремите, е удоволствието от мига.
Бъдете наясно със себе си, забавлявайте се, но не си губете ума. От летния ви роман трябва да ви останат само добри спомени и никакви негативни последствия.