5 грешки, които допускат мъжете в леглото

Начало » Интимно » 5 грешки, които допускат мъжете в леглото

Почти няма мъж, който да не е сигурен в това, че познава женската сексуалност като на длан и не може да допусне грешка в леглото. Но можем да сме сигурни, че всъщност в така “безупречните” му познания има и много погрешна информация, която може да сведе до минимум удоволствието ни, въпреки положените от партньора ни усилия.

Но защо е така? Много просто: болшинството мъже черпят информация за секса от, така наречените, филми за възрастни. А ние знаем, колко реални всъщност са те!  В поправянето на грешките може да помогне опитът. Но тук изниква друг проблем: много жени се притесняват да говорят с партньорите си за това, което им харесва или не им харесва в леглото.
А кои са петте най-често срещани грешки, които мъжете допускат в секса? Ние от  ZaNeya.com ви предлагаме да се запознаете с тях:

Грешка 1 – Аз много добре знам какво тя иска
Мъжът се заблуждава, че това, което е нужно на настоящата му партньорка, е абсолютно същото, което се е харесвало и на предишните. Но проблемът е в това, че жените сме твърде различни една от друга! Разбира се подходът му с времето може да се усъвършенства, но това не означава, че това, което е предложил на една жена, ще е удоволствие и за друга.
За съжаление, това е грешка, която се допуска не само в секса, а и във взаимоотношенията, като цяло.

Грешка 2 – Усещанията при секс за мъжете и жените са еднакви
Това е абсолютно неправилно! Когато мъжът проникне в жената, той не може и да си представи колко по-различни са нейните усещания от неговите. Вагината е едно от най-чувствителните места в женското тяло, където са съсредоточени изключително много нервни окончания. Това е и причината, понякога проникването да се окаже твърде неприятно и дори болезнено.

Грешка 3 – Аз много добре знам как е устроена тя
Болшинството мъже са напълно сигурни, че знаят как да доставят удоволствие на партньорката си, като стимулират клитора и. Но това в никакъв случай не означава, че знаят къде точно се намира той. Между другото, за много от жените това не е вариант за доставяне на удоволствие. Мъжете са пропуснали да се осведомят до колко е чувствителен този участък и как е правилно да се отнасят към него. И тук отново на преден план излиза женската индивидуалност – това, което е точка на чувствителност за едни, се оказва болезнено за други.
А как един мъж да разбере какво всъщност се харесва на жената до него? Ами най-добре да пита!

Грешка 4 – Влажна – означава готова!
Това е остарял мъжки мит за женската сексуалност. В действителност това въобще не означава, че жената е готова за секс. Степента на овлажняване може да се променя и зависи от много различни обстоятелства: от цикъла, от приема на лекарства, даже и от настроението и – особено от заобикалящия ни стрес!

Грешка 5 – Мълчанието е злато
Някои, незнайно защо, и до сега са сигурни, че за секса е необходима абсолютна тишина, говоренето и споделянето са едва ли не табу. Но как тогава мъжете ще разберат какви грешки допускат?