Как да напишете послание за Свети Валентин

Начало » Интимно » Как да напишете послание за Свети Валентин

Как да напишете послание за Свети ВалентинМного трудно е на 14 февруари да устоите на всеобщата еуфория и да не изпратите на любимия си човек валентинка. Но как точно да направите това? ЕТО КАК!

1. Надпишете валентинката собственоръчно
Нито един, дори и най-сложният, компютър шрифт не може да замести вашия собствен почерк. Не се съмнявайте, че написаното на ръка любовно признание, няма да е в състояние да затрогне сърцето на получателя си. Напротив!

2. Краткост
Подходящо избраните думи често са много по-ефектни от дългите протяжни изказвания. Не се опитвайте да преспите половинката си с любовно писмо от десет страници. Все пак, всяка интрига се крие в недоизказаното…

3. Напишете за това, което ви свързва
Не търсете вдъхновение в чуждите случки. Спомнете си първата ви среща, първия букет цветя, първата целувка – не си играйте на любов, а търсете любовта в ежедневието си и бъдете себе си!

4. И още веднъж…
Вместо да изпратите заветната валентинка като SMS или email, надпишете картичка, запечатайте я в плик и я пуснете в пощенската кутия на любимия. Така ще сте повече от сигурни, че вашето любовно послание ще достигне до него!