3 основни правила за постигането на множествен оргазъм

Начало » Интимно » 3 основни правила за постигането на множествен оргазъм

moМного жени смятат, че за множествения оргазъм са необходими някакви природни наклонности и таланти. Но трябва да знаете, че това съвсем не е така – той е достъпен за всички. Важното е да знаете, как да се подготвите за него…

1. Мислете правилно
Трябва да сте на сто процента сигурни в съществуването на множествения оргазъм, защото в противен случай, колкото и да се опитвате, няма да успеете да се насладите на удоволствието от него. Не забравяйте, че способността на жените да изпитват оргазъм е пряко свързано с това, което се случва в главите им. Така че, ако сте убедени, че сте в състояние да изпитате няколко оргазма един след друг, то ще постигнете това.
Ако обаче сте се настроили, че оргазъм може да бъде само един, след първия “успех” тялото ви ще престане да реагира на стимулацията и ще премине в състояние на покой. Затова е важно да мислите позитивно и да останете отворени за ласки.

2. Не прекъсвайте милувките
По време на оргазъм се стимулира притокът на кръв и се активират множество нервни окончания, така че тялото става много чувствителна към докосване – дотолкова, че много често жените предпочитат да се отдръпнат от партньора си и да си дадат почивка. Тази практика, обаче, е пагубна за тези от вас, които искат да изпитат няколко оргазма подред, защото възбудата се “изпарява” по време на паузата и може да не се върне изобщо. Така че, за да изпитате така желаното многократно удоволствие трябва да остане в тесен контакт с партньора си. В този момент не е необходимо да се стимулира клитора или други силно чувствителните зони на тялото, а е по-добре да се концентрирате върху гърдите и бедрата. Тези лески ще ви позволяват да запазите възбудата и в същото време да дадете почивка на органите, активно участващи в оргазма.

3. Тренировки
Може и да ви прозвучи странно, но тялото може да се подготви за множествения оргазъм с помощта на сладострастни и много приятни тренировки. Помолете партньора си да ви подразни: нека да докосва и гали клитора ви (с език или пръсти – както предпочитате), да спре за малко и след това да започне отново. Това упражнение ще науча тялото ви всеки път да очаква нова вълна от удоволствие, след като е преживяло предишната. То ще запомни това състояние и когато изпитате първия оргазъм ще бъде готово за това, което все още му предстои.