12 признака за изневерява

Начало » Интимно » 12 признака за изневерява

Въпросът за доверието е може би най-важният в човешките взаимоотношения. В момента, в който си помислиш, че любимият ти човек те мами, ти започваш да се чувстваш така, все едно нещо много, много тежко те е връхлетяло изневиделица. И това за теб е изключително болезнено. Но има случаи, в които се оказва, че грешиш и нещата съвсем не са такива, каквито ти си си мислила. Как да провериш?

Има няколко явни признака, които издават партньора ти, че има и друга връзка. И ако спокойно и безстрастно анализираш поведението на своя любим, можеш да откриеш истината за него. И така:

1. Става безпричинно внимателен и започва да нервничи, когато например посегнеш към мобилния му телефон.

2. Започва да остава до късно на работа, но не може ясно да ти обясни с какво точно се е занимавал в службата си.

3. Проявява нехарактерен за него интерес към нови парфюми и мъжка козметика.

4. Изведнъж започва да отделя необичайно много време за външния си вид. Прекарва повече време пред огледалото, живо се интересува от гардероба си, тренира редовно във фитнеса – с други думи, прави всичко възможно, за да изглежда колкото се може по-добре.

5. Внимава колата му да е винаги изрядно изчистена.

6. Изведнъж “забравя” да носи брачната си халка (ако сте женени).

7. Получава странни за теб обаждания у дома. Случи ли се да вдигнеш ти телефона – отсреща ти затварят набързо.

8. Прави ти неочаквани безпричинни подаръци – обикновено това е признак на вина.

9. Започва да пътува постоянно по служба.

10. От време на време по дрехите му усещаш женски парфюм, но не твоя.

11. По тялото му се появяват следи, за чиито произход той дава странни, дори невъзможни обяснения. А между другото, ти си знаеш, че не са дело на твоите ръце.

12. Държи се различно в леглото. Вариантите може да са няколко: може сексуалният му апетит спрямо вас изведнъж да изчезне или обратно – постоянно да ви кара да изпробвате нови и непознати за вас неща.

От време на време доверието ти е подложено на изпитание, но да определиш точно дали партньорът ти ти изневерява или не, може да е много сложно. Един признак от по-горния списък не е достатъчен, за да започнеш да страдаш. Но ако поведението на любимия ти съответства на 5-6 от тях, тогава… Най-добре е да поговорите и да си изясните какво крие той от теб! Важното е да не игнорираш проблема и да не се надяваш, че нещата ще се оправят от само себе си. Все пак става дума за твоето бъдеще! Колко дълго можеш да живееш в самозаблуда?