10 съвета в стил фън шуй, за да направите медения си месец незабравим

Начало » Интимно » 10 съвета в стил фън шуй, за да направите медения си месец незабравим

Вече сте си казали “ДА”, сватбеното ви тържество е приключило и с вашия съпруг се готвите да изкарате един незабравим и горещ меден месец. Ако искате да започнете семейния си живот правилно, опитайте се да следвате фън шуй съветите за медения месец, които ви предлагаме:
10 съвета в стил фън шуй, за да направите медения си месец незабравим
1. Цветът на бельото
Цветът на вашето бельо до известна степен определя тона на любовните ви занимания в леглото. Цветовете, които събуждат страстта на огнената стихия, ще ви помогнат да направите вечерите си незабравими. За да направите своя меден месец горещ и пикантен, изберете червено, ярко розово или гранатово бельо. Ако предпочитате бавен и чувствен секс, изборът ви трябва да падне на цветовете, определящи стихията на земята – кремаво или шоколад са цветове, на които трябва да се спрете, ако желаете да прекарате с партньора си  перфектната дълга любовна нощ. Бялото, пробужда стихиите на метала. То допринася за интимността, но е по-добре да се използва само като акцент, защото когато е прекалено много, бялото може да ви настрои критично.

2. Силата на цветята
Цветята създават хармония и стабилност. Така че, ваза с цветя в стаята ви по време на медения месец може да създаде подходящо настроение. Изберете червени цветя за страст, розови – за нежни грижи и бели – за близост. Сложете ги в далечния десен ъгъл на стаята, който е отговорен за любовта и романтиката.

3. Лакомства за сладострастие
Декоративна ваза или купа пълна с лакомства, е идеалното допълнение към дизайна на стаята за новобрачни. Смесете в нея любимите си бонбони с любимите бонбони на половинката ви и я сложете в централната част на дясната половина от стаята, която е отговорна за удоволствието. А бонбоните ще ви помогнат да се смеете повече и да се радвате повече на живота.

4. Разпределяне на ролите
Съвет за младоженци: този от вас, който в леглото заеме мястото в близост до вратата, той поема ролята на защитник на взаимоотношенията ви. Изяснете си това положение възможно най-рано, защото от него зависи вашият бъдещ семеен живот.

5. Телевизорът трябва да е изключен
Нищо не убива романтиката така, както телевизията. Ако е възможно, по време на медения си месец, поискайте в хотела да ви настанят в стая без телевизор. Ако това не е възможно, покрийте телевизора с кърпа или покривка.

6. Направете избор в полза на свещите
Нищо не поражда романтични чувства така, както светлината на свещите. Поставете няколко червени свещи в далечния десен ъгъл на стаята и ги палете всяка вечер по време на медения си месец. Огнената стихия, като символ на страстта и възбудата, трябва да присъства в спалнята на всяка двойка, независимо от това, колко дълго време са заедно. Светлината на свещите по време на медения месец създава основа за физически хармоничен брак.

7. Аромати в първата брачна нощ
Ако искате да прекарате една незабравима първа брачна нощ, капнете няколко капки масло от иланг-иланг върху памучен диск и го сложете под покривката на леглото – ароматът му  пробужда страстта. Ако не харесате този аромат, използвайте масло от жасмин, джинджифил или розмарин.

8. Гореща вана за двама
Вземете гореща вана с вашата половинка. Тя способства за спокойствието и обновяването. Ако между вас възникнат недоразумения, подгответе гореща вана, на която да се насладите и двамата заедно. Добавете няколко капки лавандулово, портокалово или сандалово масло и ще бъдете в състояние да преодолее чувствата на огорчение и обида и да преразгледате взаимоотношенията си.

9. Отражението на заобикалящото ви
Ако закриете огледалата, намиращи се в стаята ви, по време на медения си месец, това ще ви помогне да избегнете ненужните скандали и спорове. Огледалата са елемент от стихията на метала и настройват хората критично.

10. Снимка за спомен
Ако меденият ви месец е наистина незабравим, си направете красива снимка двамата с вашия съпруг. Когато се върнете в общия ви дом, сложете снимката в рамка и я окачете на стената в далечния десен ъгъл на спалнята. Тя ще ви напомня, защо сте се отправили заедно на това житейско пътешествие – бракът.

Пожелаваме ви незабравими преживявания по време на медения ви месец, както и семеен живот, вълнуващ и изпълнен с положителни моменти! Обичайте се!.