Цели дамски бански – удобни както на плажа, така и в ежедневието

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Цели дамски бански – удобни както на плажа, така и в ежедневието

За някои, целите дамски бански са скучни и старомодни. За други обаче, това е доста повече. Дали заради това, че искате повече покритие на плажа или просто обичате ретро стила, има доста причини да изберете цели дамски бански. Доста интересна е комбинацията от нормални ежедневни дрехи с такъв модел бански – със сигурност сте виждали жени по къси панталонки и бански, например. Ако отговаряте на някой от тези критерии, то незабавно трябва да обновите банските за сезона с цели дамски бански от Ree.bg.

Цели дамски бански – удобни както на плажа, така и в ежедневието

Цели дамски бански – удобни както на плажа, така и в ежедневиетоВъпреки че повечето хора обичат да се придържат към стандартните стереотипи, всъщност, целите модели имат много предимства пред обикновените. За разлика от бикините, целите бански могат да се комбинират с останалата част от гардероба. Така банският се превръща в прекрасен топ към любимата рокля или дънки. Целият дамски бански щампован в етно стил може да бъде използван дори с цветен клин или дънкови къси панталонки. Моделът на Ree.bg е с красиво бюстие и при подходяща комбинация с долнище, създава илюзията за летен топ.

Цели дамски бански – удобни както на плажа, така и в ежедневиетоДоказателството за мултифункционалността на този вид дамски бански е, че не е нужно да търсите нещо изключително за да изглеждате прекрасно. Можете дори да отидете на плажно парти с едноцветния цял бански. Със своите 3 цветови разновидности, този модел е подходящ за случая и в комбинация с други дрехи и продукти от Ree.bg, лесно ще съберете всички погледи. Нещо повече, къдричките под бюстието покриват ефирно долната част на банския и същевременно придават стил и елегантност на модела.

Цели дамски бански – удобни както на плажа, така и в ежедневието

Цели дамски бански – удобни както на плажа, така и в ежедневиетоАко все пак търсите нещо, което да е подходящо за всички случаи, но без да се налага да добавяте дрехи от своя гардероб, дамския цял бански с принт е идеален избор за целта. На практика, моделът е 2 в 1 – може да се ползва както като дамски бански, така и като плажна или лятна рокля. Нещо повече, моделът е предназначен за жени с по-големи размери, което го прави един от многото подобни продукти в сайта на Ree.bg.