Цветни идеи за сивото време от годината

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Цветни идеи за сивото време от годината

esenВсяка година изпращаме циганското лято с носталгия.
След като топлите и пъстри дни са ни заредили с много настроение и положителни емоции, неизбежно идва и времето на едни доста по-мрачни и сиви сезони каквито могат да са само есента и зимата.
През това неприветливо време от годината много хора са склони към депресия и апатия.
Не е необходимо да позволявате на лошото време да ви превземе и да диктува настроението ви.

Ето и няколко работещи съвета за по-добро настроение и кондиция в студените месеци.

Носете цветове, това, че навън е сиво не значи автоматично гардероба ви да посивее. Залагайте на повече цветни дрешки и аксесоари.
Снабдете се с малко цветни бижута, нещо, което не е редно да пазите само за лятото. Няма по-правилен ход от това да пренесете лъчи и цветове в ежедневието чрез красиви и жизнерадостни бижута. Тях за разлика от дрехите можете съвсем спокойно да разгледате и онлайн.

Направете си шопинг терапия без да ви тревожи колко мразовит ден или нощ е. Можете да си разглеждате евтини и весели бижута на топло докато на вън вали силно. Няма нужда да се мокрите и простудявате за да ги купите от някой магазин, те могат сами да дойдат до вас по куриер.

Вкарайте цветове в грима си. Ако до сега не сте се решила на по-екстравагантна спирала или ярко червило, студеното време е хубав момент да разчупите ледовете с по-пъстър грим.

Топлите напитки в хубава компания винаги повдигат настроението без значение кафене ли сте избрали, ходене или посрещане на гости. Душата и тялото се сгряват чудесно както от топъл шоколад с ром, така и от хубаво червено вино с приятелки.

Тези и още ваши идеи могат да разчупят достатъчно мрачните дни и да ви е толкова приятно, колкото и по време на лятна ваканция някъде. Всеки сезон има своят чар и ние не трябва да губим никакво време, да тъжим за отминали моменти. Винаги с усмивка и прекрасно изглеждащи мили дами, без значение от това дали е мрачно, дали имаме проблеми и т.н. Все пак веднъж живеем!