Фини и стройни. Как да отслабнем без да си създадем проблеми.

Начало » Хранене & Рецепти » Диети и Хранене » Фини и стройни. Как да отслабнем без да си създадем проблеми.

Фини и стройни. Как да отслабнем без да си създадем проблеми.Всеки от нас  мечтае да има идеално тяло. Сега има огромен асортимент от средства, които ви позволяват не само да отслабнете, но и да поддържате теглото си на същото ниво. Между всички тези изобретения и  разработки белтъчните коктейли заемат особено  място. Сега ще стане дума за един от тях.

Коктейлът VitaEnergy на компанията  DiaVita е сравнително нов, но бързо си извоюва популярност между спортистите и хората, които се грижат за външността и здравето си.

VitaEnergy  е балансирана функционална храна, която трябва да се добавя към стандартния дневен рацион. Този продукт е много подходящ за хората, които мечтаят да се освободят от излишните килограми, но не вярват в светкавичните резултати. Тоест за хората,  на които главите им служат не само за украшение. Дайте да видим кое му е толкова особеното на този коктейл.

Състав и полезни свойства

Калоричността на коктейла е ниска – максимум 200 калории на 250 грама. За това пък във всяка порция има голямо количество полезни вещества.

  • Серумен протеин. Има възстановяващи и стимулиращи свойства.
  • Протеинов изолат. Регулира обмена на веществата и ускорява метаболизма.
  • Пептиди. Това са миниатюрни белтъчини, които потискат чувството за глад, въздействат на метаболизма и позволяват да бъдат изгорени повече калории за по кратко време
  • Обезмаслено какао. То е вкусно, а освен това разгражда мастните клетки и ги извежда безболезнено от организма.
  • Кокосово масло. Благоприятно въздейства на кръвоносните съдове и на храносмилателната система, оказва ефект на детоксикация.

Коктейлът VitaEnergy зарежда организма с енергия. С него се повишава  работоспособността и издръжливостта.

Основни предимства на коктейла VitaEnergy :

  • помага да се освободите от излишните килограми;
  • регулира обменните процеси в организма и с това ускорява ефекта на отслабването;
  • Притъпява чувството на глад
  • Подобрява състоянието и цвета на кожата
  • Ускорява метаболизма

Как да консумираме правилно VitaEnergy

Коктейлът може да замени едно от храненията, или да се консумира като лека закуска между отделните хранения.Диетолозите съветват да се изпива една чаша на закуска, или на вечеря – именно тогава организмът трупа мазнини. Но не бива да се злоупотребява с него, или да замените с него всички хранения. Това може да доведе до прекалено голяма загуба на килограми, или дори до анорексия.

И накрая искам да кажа няколко думи за производителите. Лабораторията на DiaVita бе създадена главно за да подобри нашия живот и да помогне на хората да се справят с натоварванията и със съвременния жизнен ритъм. Аз лично започнах да наблюдавам работата им през 2013 година – след една конференция в Мюнхен. Помня как бях впечатлен от доклада на един от технолозите  им – бяха  открили някакви противовъзпалителни свойства в тропически плод с непроизносимо име. Сега тези момчета вече произвеждат свой собствен уникален продукт и аз им вярвам.