Украса на великденската маса

Декоративни гнезда, свежи клонки,  цветя и... зайци - това са основните елементи на празнично украсената за Великден маса.

Декоративни гнезда, свежи зелени клонки, пролетни цветя и… зайци – това са основните елементи на празнично украсената за Великден маса.
01uk - Украса на великденската маса
Яйцето е символ на новия живот и прераждането. Напълно нормално ще е, ако поставите великденските си яйца в декоративни гнезда, които от своя страна са символ на дома, семейството и любовта към ближния.
Вместо боядисани яйца за тази украса можете да използвате и шоколадови яйца опаковани в разноцветно фолио.
02uk - Украса на великденската маса
Не е задължително при декорирането на празничната трапеза да използвате пищни букети. Изключителен ефект можете да постигнете и с помощта на подръчни средства, като тел и цветчета от на пролетни цветя.
03uk - Украса на великденската маса
Красива празнична композиция може да направите от яйца, зайчета, пролетни цветя и зелени върбови клони.
04 1uk - Украса на великденската маса
Както знаете в много европейски страни, не само яйцето, но и заекът е символ на Великденските празници. Децата вярват, че заекът идва в навечерието на Великден при тези от тях, които са били послушни, и поставя в предварително подготвено гнездо или кошница разноцветни яйца. Така че, за радост на всички малчугани, можете да украсите празничната маса със салфетки сгънати във формата на зайче (вижте схемата).

04 2uk - Украса на великденската маса

04 3uk - Украса на великденската маса

Включете известията от ZaNeya.com    OK Не, благодаря

Инструменти и Машини | Снимки с дрон Бургас | Почивки и Екскурзии | Размяна на книги | Оценител Бургас | Уебсайт Бургас | Referati.com