Трудно ли е да си изберем подходящо бельо?

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Трудно ли е да си изберем подходящо бельо?

Трудно ли е да си изберем подходящо бельо?Изборът на бельо е от ключово значение за комфорта при дамите, но и при господата. Съществуват множество различни модели и стилове, създадени да пасват добре на различните женски форми. Понякога процесът по обновяване на бельото може да се окаже по-сложен от очакваното. За мъжката част изборът е повече от лесен – качествена материя и дизайн по вкуса в комбинация с точен размер е успешната формула.

Най-трудно се избира сутиенът

О, да. Сутиенът изисква най-много усилия и познания, но и приносът, който има за комфорта не може да бъде пренебрегнат. Сутиените имат размер на ластичната лента и на чашката. Тук няма място за компромиси – ако ластичната лента е прекалено тясна, тя ще ви създаде дискомфорт и болки, а за опора не може да става дума. Различните чашки на сутиените са създадени, за да могат да фиксират гърдите и тяхната форма. Докато някои сутиени са по-подходящи за дами с голям бюст, други са предназначени за жени с по-малък обем в тази област.

За да постигнете мечтаният резултат, който комбинира в себе си комфорт, опора и визия, трябва да намерите сутиен, който ви пасва по всички изброени до тук параграфи. пазарувайте от магазините, които работят само с качествени производители. В бутика на Velina Vanity ще откриете модели, които са изработени от качествени материи и ще ви служат дълго. Ако имате нужда, те ще ви консултират.

С долната част е по-лесно

Тук шансът да сгрешите определено е по-малък. Няма значение дали любимият сутиен ще бъде комбиниран с дантелени бикини, секси прашки или бразилиани. Въпросът е долната част да описва добре фигурата и да бъде точния размер. Грешките, които дамите масово правят при избора на гащички са две – избор модел, който прозира или се очертава през панталона. За да не си личи бельото под дрехите е важно да избирате умно цветовете, а проблемът с очертаването се решава с обикновено безшевно бельо.

Най-вълнуващо е еротичното бельо

Еротичното бельо е по-особено. То е предназначено за специални случаи и се облича по-рядко. Основният критерий за избора на сексапилни комплекти и костюми може да бъде тематичен или изцяло според въображението на дамата. С правилното еротично бельо, празници като Хелоуин могат да станат още по-вълнуващи.

Еротично бельо не винаги е оскъдно и предизвикателно. Някои дантелени комплекти в съчетание с подходящ жартиер и домашен халат могат да събудят сетивата на всеки представител на силния пол. По-дръзките дами биха прибавили и обувки на високи токчета.

Съобразете се с външните фактори

Доброто бельо отговаря на стила на живот на дамата. Това означава, че трябва да бъде съобразено със сезона, с вида на работа, физическата активност и други. Бикините с висока талия са подходящи за студените месеци, защото дават допълнителна защита на кръста. Ако професията ви е свързана с много движение, най-разумният залог е еластичното, свободно бельо, което не ни ограничава.