Топ 5 тенденции в булчинските рокли през есента на 2022 г.

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Топ 5 тенденции в булчинските рокли през есента на 2022 г.

Топ 5 тенденции в булчинските рокли през есента на 2022 г.Въпреки че повечето хора смятат лятото за сезона на сватбите, според нас, есента е не по-малко желано време от годината за организиране на мечтаното сватбено тържество. И тъй като вече бавно изпращаме лятото и посрещаме красивите есенни дни, в тази статия ще ви запознаем с петте най-изявени тенденции в сватбените тоалети за 2022 година. 

Започваме с цветовете. Както повечето от нас знаят бялата булчинска рокля е истинска класика и няма как да направите грешка, ако изберете този стайлинг за вашия специален ден. Ако обаче сте дама, която обича цветовете и не се притеснява да заложи на по-разчупена и екстравагантна визия, то тогава тази година имате късмет. През 2022 година имате възможността да изберете рокля в пастелни цветове и освен че ще изглеждате чудесно, можете да бъдете сигурни, че сте в крак с модните тендеции. Някои от пастелните цветове, които видяхме по модните подиуми бяха синьо, люляк, шамфъстък и бледожълто.

Преминаваме към квадратните деколтета. Това е кройка, която съществува отдавна, но някак бе пренебрегвана в последно време. За щастие тази тенденция се завръща и носи със себе си много позитиви за всяка булка. Квадратното деколте може да бъде чудесен избор, ако ви се иска да създаде илюзия за по-издължена шия и по-тесни рамене. Това деколте е перфектния избор за булки с по-закръглена форма на лицето, а и ви позволява да покажете своята красива кожа или колие.

Идва ред на сватбените костюми и не говорим за костюма на младоженеца! През 2022 година не само костюмите са мода, но и всички комплекти от две части (например пола и топ). Те са чудесен избор за всяка дама, която предпочита нестандартното облекло и е готова да експериментира. В съчетание с правилните аксесоари, този тип визия изглежда изключително стилно и елегантно. Ако се стремите към тази атмосфера за вашето сватбено тържество, то сватбеният костюм със сигурност ще бъде правилен избор! 

А сега нека поговорим за една тенденция, която ту се появява, ту изчезва, но винаги изглежда добре – сватбени рокли с миди дължина. Това са роклите с дължина под коленете или до глезените, които придават елегантност и изисканост на булчинската визия. В момента тенденцията ни води към миди рокли, които обаче са по-дълги отзад и по-къси отпред. Най-голямото предимство на този тип рокли е, че се предлагат в най-различни кройки и всяка дама може да избере най-подходящия модел за своята фигура и вкус. 

На последно място ще ви разкажем за тенденцията в обувките, която със сигурност е позната на повечето дами. Тази година на мода се завръщат обувките тип “Балерина”. Освен че тези обувки са много удобни и компактни, те са и изключително стилни. Ако заложите на балеринки с панделка на глезена, със сигурност няма да сбъркате. Те са олицетворение на нежността, елегантността и изяществото. 

Ако ви предстои да планирате и вашия специален ден, ви съветваме да се доверите на професионалисти в областта, които да ви помогнат с взимането на решения. Често хората смятат, че нямат нужда от специалисти, но това, според нас, понякога може да ви изиграе лоша шега. 

Професионалистите знаят всички тънкости в сферата и могат да ви бъдат в помощ, за да изберете най-доброто и да се поберете в бюджета, който сте си определили. Независимо дали говорим за организация, декорация, оборудване под наем или грим, прическа и стилистика – специалистите винаги знаят най-добре. 

Изборът на меню за сватбения ден, например, е нелека задача, която изисква добри познания в сферата, за да прецените дали цената, която ще заплатите, отговаря на качеството и количеството, което ще получите. За щастие съществуват кетъринг компании, които могат да се погрижат за това да ви предложат апетитни ястия и изкушаващи десерти, и при това с визия, готова да впечатли всички ваши гости. 

Според нас е чудесна идея да потърсите професионалисти, които да ви насочат към най-добрите опции за декорация, меню и всичко останало, от което имате нужда, в района, в който ще се състои голямото събитие. 

Надяваме се тази статия да ви е била полезна и интересна, и да ви е вдъхновила за ибора на вашата неповторима визия!