Топ 10 на колекциите за сезон пролет-лято 2012

Вече видяхте, кои ще са водещите тенденции за новия моден сезон. Но, за да се ориентирате по-добре в многообразието, което предлагат дизайнерите, трябва да знаете и по кои колекция за този сезон е задължително да се ориентирате. За това ви предлагаме да се запознаете и с топ 10 колекциите за пролетно-летния сезона и да решите кои тенденции определено ще намерят място във вашия летен гардероб.

Blumarine
Тази колекция е пълна с ярки цветове и щампи. Но особено интересна в нея е лекотата, с която са използвани тези ярки цветове и щампи в съвсем различни стилове. В колекцията ще откриете и женствени поли, и актуални топове, откриващи ивица кожа на корема, и ефектни спортни неща, напълно съответстващи на тенденцията Game On.
Обърнете особено внимание на детайлите на спортните модели – големи контрастиращи ципове, колани и кантове.
01_1Blumarine

01_2Blumarine
Burberry Prorsum
Великолепна колекция, в която може да намерите няколко доста интересни идеи за вашия гардероб. Особено внимание заслужават чудесната работа с етно щампите, формите на полите, елегантните и ярки решения с актуалните райета и, разбира се, прекрасните аксесоари.
02_1Burberry Prorsum

02_2Burberry Prorsum

 

02_4Burberry Prorsum
Donna Karan
За пореден път Donna Karan показва пример за елегантност и висок стил, съобразени с всички актуални тенденции. Освен това, в колекцията и за този сезон се завърнаха пищните поли! Работата и с щампите в стил tribal заслужава преди всичко похвала! А простите форми се допълват от ярка, но не крещяща декорация тип цветни блокове. И, разбира се, най-ефектната драперия за сезона, отново ще намерите в колекцията на Donna Karan.
Обърнете специално внимание на красивите огърлици в етно стил и лаконичните, но изключително красиви гривни.

 

03_3Donna Karan

03_4Donna Karan
Felipe Oliveira Baptista
Как да не загубите женствеността си, когато създавате комплект в спортен стил? Отличен пример за това е колекцията на Felipe Oliveira Baptista, в която по чудесен начин се съчетават агресивни и студени детайли с нежни цветове и меки форми.
Тук внимание заслужават разноцветните рокли с много ципове.
04_1Felipe Oliveira Baptista

04_2Felipe Oliveira Baptista
Gucci
Тази колекция може да се нарече модел на тенденцията Deco Echoes. Ретро силуетът е перфектно издържан в различните модели – и във всекидневните и във вечерните. Обърнете особено внимание на декорациите, с помощта на които се създават характерни мотиви.

05_2Gucci

05_3Gucci
Louis Vuitton
Какво ще намерите в тази колекция? Нежни материи и отлични примери за комбинирането им. Насочете вниманието си и към материите, от които са изработени чантите, на нежните заострени обувки и на така актуалните якички.
06_1Louis Vuitton

06_2Louis Vuitton

06_3Louis Vuitton
Mary Katrantzou
Морета и океани, костюми с панталони на цветя и вечерни рокли „подарък“! Страхотна работа с щампите! Тази колекция може да се нарече образец за актуалния през миналия сезон колаж.
07_1Mary Katrantzou
Michael Kors
Много е трудно да се опише тази колекция, без да се използват в едно изречение хиляда възторжени думи и безброй удивителни знаци! В нея ще намерите отлични примери за работа с щампи и материи, актуално милитъри и много красиви зеброви щампи. Нереално елегантно изглежда контрастът между аксесоарите от екзотични кожа и пуловерите с бримки. И, разбира се, няма как да не се обърне внимание на великолепните прически.
08_1Michael Kors

08_2Michael Kors

08_3Michael Kors

08_4Michael Kors
Nicholas K
Сложни форми за ежедневния гардероб. Особено интересно в тази колекция е, че тя дава възможност по един нов начин да се изрази total white образа, който се завръща, както всяко лято.
Обърнете внимание, че сложни на пръв поглед съчетания, са съставени от много прости неща, които могат лесно да се намерят във всеки гардероб.
09_1Nicholas K

09_2Nicholas K

09_3Nicholas K

09_4Nicholas K
Prada
Топ 10 на колекциите за сезон пролет-лято 2012 просто не може да мине, без тази колекция! Тя е просто невероятна!
Специално внимание тук заслужават декорациите, огнените щампи и разкошните обувки!

10_1Prada

10_2Prada

10_3Prada

10_4Prada

10_5Prada

loading...