Тайните на невероятния секс

Начало » Интимно » Тайните на невероятния секс

sexИскате ли вашият партньор да изпитва особено силен оргазъм? Опитайте се да приложите на практика следните няколко простички трика, които са подходящи, за която и да е интимна близост:

1. Когато мъжът е близо до оргазъм, той започва да се движи по-бързо. Ако го подкрепите и влезете в неговия ритъм, това ще засили усещането му от оргазма.

2. Колкото по-силни са мускулите на влагалището ви, толкова по-силно те ще се свиват около пениса. Когато почувствате, че той е близо до оргазъм, опитайте се да притиснете члена му към стените на вагината.
Днес, секс индустрията предлага богат избор от вагинални тренажори, с помощта на които за относително кратък период от време, можете да стегнете вагиналните си мускули.

3. Обърнете внимание на неговия скротум и на областта около него. За повечето мъже, нежното стимулиране на областта между скротума и ануса е много приятно. Особено удобно е да галите това място по време на орален секс.

4. Опитайте да галите ануса на партньора си с пръст. В този случай, обаче, е уместно да поискате неговото съгласие, тъй като много мъже категорично отхвърлят подобни сексуални експерименти.

5. Докато при жените ерогенните зони са разпръснати по цялото тяло, при мъжете те са разположени близо до пениса. Когато мъжът е близо до оргазъм, стимулирането на по-отдалечените ерогенните зони го разсейва. Така че, се фокусирайки само и единствено върху пениса.

6. Спонтанният секс обикновено поражда интензивен оргазъм – както при мъжете, така и при жените. Шансовете за силен оргазъм се увеличават и ако решите да правите секс на необичайно за вас място.

7. В момента на оргазма не оставяйте партньора си сам с неговите усещания. Прегърнете го, целунете го и му кажете, че е най-невероятния любовник.