Тайните на мъжете. Научете се да четете между редовете.

Начало » Интимно » Тайните на мъжете. Научете се да четете между редовете.

Тайните на мъжете. Научете се да четете между редовете.Продължителността на една връзка ли е ключът към разгадаването на мъжките тайни? Трябва ли да излизате с него месеци наред, за да разберете каква е истинската му същност? Всяка малка подробност, която притежава мъжът до Вас може да е от помощ при разкодиране на личността му. Случайните и необмислени жестове и действия от мъжка страна, могат да разкрият много за това какъв човек е стига да имате набито око и естествено – да следвате нашите препоръки.
Като за начало нека обърнем внимание на неговият външен вид. Неоспорима истина е, че това е първото нещо, което двата пола виждат при първия контакт един с друг. Спретнатият, подреден външен вид говори, че срещу Вас има мъж, на когото очевидно може да се разчита, той е отговорен и стабилен. Разбира се тук в никакъв случай не включваме „прекалено” изгладеният мъж, който най-вероятно все още не е толкова самостоятелен, колкото на Вас ви се иска. Затова внимавайте, за да не се превърнете по-скоро в домашната помощница, отколкото в жената до него.
Също толкова важно е и отношението, което той показва спрямо облеклото, което вие сте си подбрала. Ако спортният ти екип му харесва – срещу себе си имаш мъж, чиито приоритети не са материалните неща и обратно – ако предпочита елегантния ти вид – за него социалното положение е от основно значение.
Косата: Говори за увереност в себе си, убеденост в успеха; трябва обаче да се работи върху чувствеността на тези мъже. Докато при плешивите мъже, самочувствието  е понижено, но те са много по- грижовни към половинката си. Не е тайна и тяхната засилена полова мощ.
Бельото: Ако предпочитанията му са ориентирани към стегнатите слипове и боксерки, плътно прилепнали по тялото и очертаващи всяка подробност на мъжкото му достойнство, бъдете сигурна, че това е мъж, който не се притеснява от тялото си, дори напротив – иска да го показва. Този господин обаче, така и няма да постави вашите желания на първо място.
Мъжете, в чийто гардероб се крият по-свободни боксерки са тези, които ще направят всичко възможно, за да бъде жената до тях задоволена.

На второ място идват предпочитанията спрямо цветовете. Постави си за цел да разбереш на кои нюанси набляга половинката ти. След това виж какви характеристики носи всеки един от тях:
Черно – класика в жанра. Това са мъже, които искат да скрият неувереността си. Личности, склонни към меланхолия и залагащи на сигурното. Такива мъже предпочитат утвърденото и по-лесно съчетаване на цветове – черно с черно или най-много черно с бяло.
Бяло – цветът на мъжете, които притежават твърд характер и често се борят докрай за нещата, които смятат, че наистина си заслужават. Хора на подробностите.
Кафяво – доверете му се. Това е мъжът, чиито ценности и морален кодекс са наистина на ниво. На него определено може да се гласува доверие. Не може да очаквате новаторства, но за сметка на това, ако търсите човек, с който да създадете дом и семейство, попаднали сте на правилния.
Сиво – реалист, здраво стъпил на земята. Когато са сред много хора, по-скоро тяхната функция е слушателска. Не притежават особено голямо чувство за хумор, по-мълчаливи и затворени са. Важно за тях е да имат отъпкан път, който им гарантира някаква сигурност.
Синьо – верни по природа, тихи и последователни мъже. От тях определено ще получите любов и спокоен живот.
Червено – всеизвестен факт е агресията, произлизаща от този цвят. Мъжете, в чийто гардероб преобладават червените тонове, са хора на чувствата и емоциите. Енергични и буйни. Излъчват магнетизъм, но не може да им се вярва напълно.

Свидетелство номер три: Малко са мъжете, които не харесват спорта. Ако все пак, твоят човек е един от тях – чудесно, тогава ще може да гледате заедно хубави филми или научно–образователни канали. За останалите – ето характеристиките, според това, кой какъв спорт предпочита:
– Ако мъжът до теб си пада по спортове, като например бягане или плуване, до себе си имаш човекq който обича да бъде независим.
– В случай, че набляга на отборните спортове, като например футбол, баскетбол, волейбол, до себе си имаш мъж, който обича да се доказва и не се страхува да влиза в съревнования и битки.

Четвърто място отреждаме на това какви са неговите приятели. Все пак, семейството си не можем да избираме, но приятелите – да.
Мъжът, който държи да запази детските си приятелства е човек, чието доверие си заслужава да спечелиш, колкото и трудно да се окаже това. Този тип мъже са постоянни и готови на всичко за хората, които са се доказали за тях през годините.
И обратното – ако до себе си имаш мъж, който има познати на всяка крачка, това означава, че притежава качества, които го правят лесен за манипулиране и оформяне. Това са хора податливи, нестабилни и дори безхарактерни.

Не на последно място по важност е начинът, по който се изразява. Ако говори без почивка, това трябва да ви говори, че излизате с непосредствен мъж, който се интересува предимно от… себе си. В стремежа си да бъде забелязан и максимално изчерпателен, жената до него остава неизслушана, неразбрана. Ако добавим и избягването да ви гледа в очите, тогава може и да не е съвсем искрен в думите си.
Когато речта му е бавна и спокойна, това означава, че този мъж говори за нещата с истинските им имена и е напълно искрен с вас. Ако погледът му е влажен – значи наистина ви харесва.

Отношенията между мъжете и жените е тема, която остава неподвластна на времето, тема, за която са писани толкова много книги, и въпреки това, винаги ще има какво ново да бъде казано или написано. Защото човешките взаимоотношения винаги са били и ще бъдат една сложна загадка, предизвикателство към всички нас. Затова нека се научим да четем по реакциите на човека до нас, да четем между редовете. И следвайки петте малки препоръки, които отбелязахме, ще разберете много – какво харесва, какво го дразни, кога има нужда от опора или усамотение. В крайна сметка: „Хората са създадени за щастие и щастието е създадено за хората!” (А. Вюрмсер)

Изпратено от Велина Виткова