Стил „винтидж“ в интериора

Елегантната френска дума „vintage“ в превод означава „вино с многогодишна издръжливост“. Ето защо стилът „винтидж“ в интериорния дизайн включва всевъзможни комбинации от предмети, изпитани с времето, които освен това може да се „поднесат“ в съвременна „чаша“.
01v - Стил "винтидж" в интериора
Уникалният интериор в стил „винтидж“ притежава много от характеристиките на новия скандинавски стил. Разликата е, че във „винтидж“ интериора се използват много стари мебели и предмети от различни страни и епохи, които имат невероятно изразително „звучене“ на чистия бял „лист“ на стените, подовете и таваните. Именно този белоснежен контекст служи за фон на многоцветното разнообразие от форми, материи и цветове – удобни и оригинални, мили и концептуални. Благодарение на това фоново решение, „окъсаните“ и изтрити представителите на отминалите времена не навяват мисли за отживялост и старост, напротив – изпълват дома с уют и „история“.
02v - Стил "винтидж" в интериора
Освен това, за да не загубят обитателите на дома връзката си със съвремието, еклектичната обстановка е леко „разредена“ с модерни елементи на обзавеждането и техниката. А съчетанията са толкова леки и изящни, че само допълнително подчертават уникалността на интериора.

03v - Стил "винтидж" в интериора

loading...