Семпъл наръчник за избор на еротично бельо

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Семпъл наръчник за избор на еротично бельо

Семпъл наръчник за избор на еротично бельо

На настоящия моден пазар има безброй магазини и бутици за закупуване на дамско и мъжко бельо. С насищането на пазара с всякакви модели, пазаруването на нови комплекти секси бельо започва да се усеща по-скоро като сложна задача, отколкото като приятно преживяване.

Крайната цел на всяка жена е да намери възможно най-сексапилното бельо, което да я кара да изглежда и да се чувства страхотно. Разбира се, преценката на всяка дама е различна и продиктувана от нейния личен вкус и телосложение. Има много начини да направите процеса на пазаруване на еротично бельо по-удобен, по-успешен и по-приятен.

Разгледайте специализираните бутиците за дамско бельо

Повечето жени не смеят да рискуват с бельото. След като намерите няколко стила бельо, които харесвате и са ви удобни, е лесно да придобиете навика да купувате подобни модели всеки път, когато пазарувате. Това е съвсем естествено – купуването на бельо може да бъде разочароващо и обезкуражаващо, така че е разбираемо да се върнете към това, което ви е познато.

Понякога обаче, бельото което сте свикнали да носите не е най-секси бельото на света. Това не означава, че има нещо нередно в това да търсите най-удобните и подходящи модели, съобразени с начина ви на живот, но ако все пак решите да намерите възможно най-секси бельото за вашето тяло, трябва да сте готови да излезете от зоната си на комфорт.

На настоящия пазар има практически безкраен избор от различни стилове бельо, а ателиетата и дизайнерите непрекъснато увеличават продуктовата си гама. Постарайте се да проучите възможно най-много възможности. Ако разширите радиуса на търсене, вероятно ще намерите ново секси бельо, което предпочитате пред това, което сте свикнали да носите през активната част от деня.

Попитайте партньора си какво харесва

Първото ви съображение, когато купувате ново еротично бельо, винаги трябва да бъде колко уверени се чувствате в него. Ако не се чувствате добре, когато носите бельото си, трябва да си купите по-добро. Дори и да става въпрос за бельото, в което половинката ви най-много ви харесва.

Въпреки това, няма нищо лошо да поговорите с партньора си за неговите лични предпочитания, когато става въпрос за по-горещите модели. Ако се чудите какви стилове на еротично бельо да разглеждате, попитайте партньора си в кои комплекти има най-силно желание да ви види. Това може да ви помогне в случай, че се двоумите между няколко модела. Защо да не разгледате заедно някои предложения в интернет? Поддържането на открита комуникация относно типа бельо, което обичате да носите, и стиловете, които най-много ви допадат, може да ви помогне в избора. В следствие на това, може да се решите да пробвате модели, които не биха привлекли вниманието ви, а биха подчетали фигурата ви по неповторим начин!

По-малкото може да бъде повече

Когато си помислите за еротично бельо, образите на палави костюми и крещящи комплекти често изникват първи в съзнанието. Противно на общоприетото схващане, секси не винаги трябва да означава скандално. Някои от най-секси моделите са стилни и елегантни, но не задължително оскъдни и провокативни. Важно да знаете, че можете да изглеждате също толкова секси в бельо, което е по-скоро луксозно, отколкото скандално.

Носенето на бельо в цветове като бял, черен и телесен не трябва да е скучно. Всъщност неутралните цветове могат да бъдат по-малко силни от ярките нюанси и да подчертаят по-добре естествените ви извивки. Опростеното бельо също като цяло е по-удобно, по-лесно за обличане и събличане, а това носи своите предимства в романтична обстановка.

Точният размер е повече от задължителен

Начинът, по който вашето бельо приляга на тялото ви, разкрива или подтиска неговата сексапилност. Колкото и красив да е даден комплект, поставен на манекен или рафт, той ще изглежда секси на вас, само ако е подходящ размер и стил.

Ако установите, че стандартните размери, които повечето марки за бельо предлагат, не подчертават добре тялото ви, не се страхувайте да опитате и някои от моделите за по-едри жени. Един от най-добрите начини да се уверите, че ще получите удобно бельо, е да се възползвате от бра-фитинг консултация.

Не подценявайте аксесоарите

Понякога най-секси елемента на един еротичен комплект са аксесоарите, с които го съчетавате. Точно както можете да преобразите ежедневния тоалет с шал или чифт обеци, така и с правилните аксесоари ще направите любимото бельо по-ефектно.
Семпъл наръчник за избор на еротично бельо
Правилните аксесоари могат да превърнат стандартния дантелен комплект от сутиен и бикини в най-секси бельото, което някога сте носили. Помислете за жартиери или бижута, дайте свобода на фантазията си.