Секс в Деня на влюбените

Начало » Интимно » Секс в Деня на влюбените

Денят на свети Валентин е отличен повод да разнообразите сексуалния си живот и да си доставите един на друг много ярки усещания и непознати удоволствия. Замислете се, какво би зарадвало вашия партньор и какво би направило тази ваша нощ незабравима.
Секс в Деня на влюбените
Ако отношението ви, все още, са в самото си начало, не е необходимо да измисляте каквито и да е специални секс изненади. Едва ли сте успели да се наситите един на друг, така че всеки ваш сексуален контакт е като празник.
Друг случай е, ако в Деня на влюбените сте решили да е вашата първата нощ. Все пак, идеята е тази нощ да остави в паметта ви ярки и приятни спомени. Най-добре е да започнете срещата си с романтична вечеря , която да изиграе ролята на своеобразна прелюдия. Не забравяйте, че храната трябва да е лека, а броят на ястия – не голям. Леките алкохолни напитки също няма да са ви излишни. Откажете се от водката и коняка и отдайте предпочитанията си към напитката на влюбените – шампанското. Бавната музика ще създаде необходимото настроение и ще ви предостави възможност за убедително извинение за прегръдка по време на танц. И не забравяйте за свещите. Вие за първи път ще се погледнете в качеството си на “любовници” и е възможно да се почувствате неловко. Приглушената светлина ще ви направи по-спокойни и ще изглади всичките ви неудобство от тази първа сексуална среща.
Към този вариант за отпразнуване на празника може да прибягнат и съпрузи с дългогодишен стаж, при които с течение на времето сексът се е превърнал в рутина. Направете оригинален подарък на съпруга си, като го посрещнете облечени не в обичайния халат или анцуг, а в красиво секси бельо, чорапи с жартиери и на високи токове.
Проявете фантазия по отношение на образа си. Не е необходимо да бъде фатална красавица. Има достатъчно много образи, в които бихте могли да влезете – зависи единствено от вас и предпочитанията на съпруга ви. Все пак, няма нищо лошо в това един ден в годината да се посветите на сексуалните фантазии на любимия си.
Ако все пак не можете да се преборите с консервативните си разбирания, можете просто да се ограничите с една добра вечеря и да продължите вечерта във ваната с шампанско и ягоди. Или, ако се престрашите, можете да зарадвате любимия си с еротичен танц.

Независимо от това, как сте решили да отбележите празника: с тиха вечеря или бурен секс, най-важното е желанието ви да обичате и да бъдете обичани – не само в този ден, но и във всички останали!