Секси идейки за Свети Валентин

Начало » Интимно » Секси идейки за Свети Валентин

Секси идейки за Свети Валентин    Ако на Свети Валентин с любимия си ще бъдете у дома, няколкото идейки, които ви предлагаме, могат да направят вечерта ви наистина интересна…

Дрехи
Без съмнение, за тази вечер сте избрали прекрасен тоалет. Въпреки това един малък, но много значим елемент от гардероба ви, може да придаде специално настроение на вашия празник. Бельото ви! Така че, не се колебайте да се сдобиете с нещо ново и секси специално за Свети Валентин. Едва ли има мъж, който де пренебрегне подобно усилие от страна на половинката си!

Танц
Почти всяка двойка има “своя” песен. Така че, не пропускайте тази вечер да танцувате на “вашата” песен. Още по-интересно ще е, ако се решите да му направите стриптийз на нея. Все пак, сте си купили ново секси бельо, което трябва да представите по възможно най-добрия начин!

Релакс
Потопете се в гореща вана. Облаците от пяна, както и следните две идеи ще ви помогнат да завършите картината…

Приглушена светлина
Свещите са неизменен атрибут на романтиката. Тяхната магическа светлина създава атмосфера, като от приказките… Все пак, не забравяйте, че с тях трябва да сте внимателни!

Шампанско
За мнозина шампанското е символ на желанието, доброто настроение, романтиката… Не го пренебрегвайте в този ден!

И най-важното – дайте простор на въображението си! На Свети Валентин си позволете някои волности и избягайте от обичайните за вас неща, като секса в спалнята, например!