Сватбените рокли на 2012 година

Какви сватбени рокли ще са актуални през настоящата 2012 година? Как да изберете перфектната рокля за един от най-важните дни в живота си?

Какви сватбени рокли ще са актуални през настоящата 2012 година? Как да изберете перфектната рокля за един от най-важните дни в живота си? От какво са се вдъхновявали модните дизайнерите, когато са създавали сватбените си модели за новия сезон?  А ето и отговирете…

Сватбената рокля на Кейт Мидълтън предизвика истински фурор през 2011 година. Много дизайнери се вдъхновиха от нея и създадоха подобни модели. Дантелени ръкави, шлейф и бродерия – сега всяко момиче може да се превърне в принцеса в най-важния си ден!
Aire Barcelona
01Aire Barcelona - Сватбените рокли на 2012 година
На сватбата на своята сестра Пипа Мидълтън беше шаферка, но и нейната роклята се превърна в обект на желание от страна на много жени. Тесният прав силует и малкото детайли са отличителните черти на сватбените рокли в стил “Пипа”.
Nicole Miller
02Nicole Miller - Сватбените рокли на 2012 година
Пастелните цветове, които ще са актуални през пролетно-летния сезона на 2012 година, успешно се използват и в сватбената мода. Бледорозовата, небесно синята или нежно зелената сватбена рокля могат да превърнат всяко момиче в красива принцеса.
Alita Graham и Elie Saab Haute Couture
03 - Сватбените рокли на 2012 година
Елегантната бяла рокля с проста кройка и минимум детайли е перфектният модел за момичетата, които предпочитат да се придържат към скромността и лаконичността при избора на тоалетите си.
Alyne Bridal
04Alyne Bridal - Сватбените рокли на 2012 година
Една от тенденциите в сватбената мода за сезон пролет-лято 2012 са панделките, които се използват за украса не само на роклите, но също така на прическата и дори на обувките.
05Amy Kuschel - Сватбените рокли на 2012 година

Щампите, дори и не в твърде ярки цветове, властват не само при ежедневните тоалети, но и при сватбените рокли.
Anjolique
06Anjolique - Сватбените рокли на 2012 година
За романтичните дами подходящи са роклите без презрамки, декорирани с плътна дантела и елегантен стегнат колан.
Carolina Herrera
07Carolina Herrera - Сватбените рокли на 2012 година
Колкото по-проста е полата, толкова по-разкошен трябва да е корсетът. Минималистичната дълга пола чудесно се комбинира с украсени със златна бродерия и дантела корсети.
Collette Dinnigan
08Collette Dinnigan - Сватбените рокли на 2012 година
За класическа сватбена рокля от Vera Wang мечтаят всички – и знаменитости, и простосмъртни. Този успех на дизайнерката е свързан преди всичко с перфектната кройка и романтичната аура на всяка от създадените от нея рокли.
Vera Wang
09Vera Wang - Сватбените рокли на 2012 година
Сватбената рокля с богато украсен корсаж, лаконична пола и широк колан е предназначена да скрие всеки недостатък от фигурата на булката. Такава рокля ще привлече вниманието към гърдите, ще направи талията малко по-тясна и ще скрие пълните бедра.
Elie Saab
10Elie Saab - Сватбените рокли на 2012 година
Сватбена рокля от дантела с дълги ръкави е класика, която е подходяща за абсолютно всички булки!
Monique Lhuillier
11Monique Lhuillier - Сватбените рокли на 2012 година
Прозрачните ръкави от тюл или дантела, обаче, може и да не са само дълги… Актуални са и съвсем късите ръкави. Дължината зависи от стила и образа, който искате да създадете.
Jenny Peckham
12Jenny Peckham - Сватбените рокли на 2012 година
Сватбената рокля не бива да бъде обсипана с твърде много бродерия – достатъчни са няколко детайлна в горната част и няколко на полата.
Oleg Cassini
13Oleg Cassini - Сватбените рокли на 2012 година
Дори и най-простата сватбена рокля може да изглежда по-свежа и по-оригинална с някое необичайно допълнение – дантелен топ, позрачен жакет или жилетка обсипана с кристали и пайети.
Oscar de la Renta
14Oscar de la Renta - Сватбените рокли на 2012 година
Дизайнерите все още се вдъхновяват от балета! За да се убедите в това е достатъчно просто да погледнете тази пищна сватбена рокля от тюл, която наподобява балетна пачка.
Ouma
15Ouma - Сватбените рокли на 2012 година
Малката черна рокля е винаги актуална, освен за сватбения ви ден. В този важен момент е по-добре да облечете малка бяла рокля, която е идеална за млади и нехайни булки.
Peter Langner
16Peter Langner - Сватбените рокли на 2012 година
А ето и няколко идеи, как да създадете ретро образ:
1. Свободна горна част, открито рамо и тясна пола – подобна сватбена рокля със сигурност ще напомни на вашите гости за красивите дами на XIX век.
Jenny Peckham
17 1Jenny Peckham - Сватбените рокли на 2012 година
2. Правата рокля без презрамки и с висока талия, която напомня на древногръцка богиня също е подходящ вариант. Тя е за сериозни момичета, предпочитащи простотата и лаконичността във всяко отношение.
Jenny Peckham
17 2Jenny Peckham - Сватбените рокли на 2012 година
3. Много лесно е да създадете образ в стила на 20-те години на миналия век. Достатъчно е просто да си намерите сватбена рокля с ниска талия и разкошни аксесоари, изработени от пера.
Johanna Johnson
17 3Johanna Johnson - Сватбените рокли на 2012 година
4. Лесно можете да създадете и сватбен образ в духа на 60-те години. Това, от което се нуждаете е сватбена рокля с пищна пола, плътно прилепнала горна част от дантела и елегантна шапка а ла Джаки Кенеди.
Sassi Holford
17 4Sassi Holford - Сватбените рокли на 2012 година
5. Роклята тип “русалка” е класика в булчинската мода и в същото време е любимият модел на филмовите звезди от епохата на Златната ера на Холивуд.
Rivini
17 5Rivini - Сватбените рокли на 2012 година
6. Аксесоари в стил арт деко могат да направят сватбения ви тоалет изключително чаровен и да станат логичен завършек на вашия ретро образ.
Johanna Johnson

17 6Johanna Johnson - Сватбените рокли на 2012 година

Включете известията от ZaNeya.com    OK Не, благодаря

Инструменти и Машини | Снимки с дрон Бургас | Почивки и Екскурзии | Размяна на книги | Оценител Бургас | Уебсайт Бургас | Referati.com