Само секс ли искат мъжете?

Начало » Интимно » Само секс ли искат мъжете?

какво искат мъжете„Мъжете искат само секс“ е широко разпространено мнение на жените, които в последно време не са имали късмет с любовните връзки. Както за жените, така и за мъжете, има по-важни неща от интимните удоволствия. Разбира се, всичко зависи и от отсрещната страна в една връзка. 

Твърдо можем да кажем, че дори мъжете, които искат да облечете еротично бельо и да си купите секс играчки, не искат само секс. Понякога те искат спокойствие, сигурни взаимоотношения, подкрепа и любов. И ако до едно определено време се стремят само към сексуални удоволствия, то след това настъпва такова, в което те не са най-важни. Със сигурност мнението на мъж на 23 години, на 42 и на 64 би било различно по този въпрос. 

Подкрепа и разбирателство

За всички нас е ясно, че мъжете искат секс по-често от жените. Но понякога го искат, за да бъдат обичани и с цел да усетят близостта на своята половинка. Представителите на нежната част от обществото, от друга страна, искат да бъдат обичани, за да правят секс. 

Ако трябва обаче да бъдем честни, за мъжете подкрепата и разбирателството са по-важни от секса. След дълъг работен ден, който понякога се превръща в изключително неприятен, дори силният пол иска да сподели и да срещне разбирателство вкъщи.

Един разговор, в който да сподели какво в ежедневието му тежи и не му е приятно, със сигурност би олекотил психиката на мъжа до вас повече, отколкото секса. Разбира се, всеки разговор, прегръдка и време, което прекарвате заедно, са предпоставка за интимни удоволствия. Но понякога подкрепата от любимата е по-важна в трудните моменти. За да му оправите допълнително настроението, можете да го изненадате с нова секс играчка от Passion.bg в леглото, но не забравяйте и разговорите.

Приемате го такъв, какъвто е 

Колкото и добър любовник да е мъжът до вас, ако вие не го приемате такъв, какъвто е, за него сексът отива на заден план. В природата на по-силния пол е да се доказва и да бъдe най-добрият в очите на една жена. Затова не се опитвайте да го променяте и го приемете с всички недостатъци, стига, разбира се, те да не включват насилие – вербално или физическо.

Все пак, ако не можете да възприемете човек такъв, какъвто е, то може би не сте един за друг. На вас също не би ви било приятно, ако той иска да ви промени. Каквито и неразбирателства да има помежду ви, по-добре ги изяснете и не се опитвайте да го превъзпитавате.

Дори да настоява за неща като виброиграчки или други секс аксесоари, които не са по ваш вкус, недейте да се опитвате да промените предпочитанията му. Просто ги обсъдете и потърсете златната среда. 

Сигурност и топли отношения

Независимо от колко време сте заедно, повечето мъже искат да бъдат сигурни във връзката си. За тях това е по-важно, отколкото секса. Друго по-важно от него за тях са топлите отношения. Факт е, че понякога именно мъжете забравят целувките и прегръдките. Много често обаче точно те са инициатори на такива. 

Когато вечер се приберете изморени от работа, няма нищо по-хубаво от това да си отпочинете в прегръдката на любимия човек. И, повярвайте, за силния пол няма значение дали ще продължи със секс, или не.

 

Изторчник: https://passion.bg/