Романтична вечеря: Тайните на съблазняването

Начало » Интимно » Романтична вечеря: Тайните на съблазняването

01rmПредстои ви романтична вечеря? Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви помогнат да го спечелите и омагьосате…

1. Кокетство
Съвсем леко докосвайте вилицата до устните си, сякаш само опитвате ястието на вкус. Яжте бавно, дайте му възможност да се наслади на вашето мило женско кокетство.

2. Секси аромат
Лекият аромат на парфюм ви увеличава привличането и разгаря въображението му. Избягвайте тежките, задушливи и пищни аромати, които могат да убият апетита му не само към храната…

3. Свещи
Свещите са незаменим атрибут за романтичната обстановка. Възползвайте се от тяхната слаба светлина по възможно най-изгодния начин, като благодарение на нея можете да прикриете някои свои недостатъци и да подчертаете блясъка на очите си. У дома това е лесно за изпълнение. Ако искате да използвате ароматни свещи, трябва предварително да ги запалите и загреете, за да се освободи ароматът им напълно.

4. Здрав апетит
Както навярно знаете, здравият апетит е признак за добро физическо и психическо състояние. Разбира се, той трябва да знае това, но ако сте на ресторант няма нужда да поръчате какво ли не, за да му го докажете. Разгледайте менюто и изберете това, което наистина би ви доставило удоволствие. С реплики като “няма значение какво” и “избери нещо по твой вкус” няма да добавите точки, особено ако след това тъжни ровите с вилица в чинията и се мъчите да изберете “годните за консумация” съставки.

5. Учтивост
Внимателното и вежливо отношение към персонала в ресторанта може само да му направи добро впечатление. Така че, бъдете внимателни и помнете – грубостта не е привлекателна!

6. Секси тоалет
Това е задължителен елемент. Без значение дали ще вечеряте на вън или у дома, обърнете специално внимание на тоалета си и се постарайте да подчертаете своите достойнства, но без да ги правите прекалено натрапчиви.

7. Малко блясък
Ако сте се спрели на рокля, чието деколте разкрива ключицата ви, нанесете в тази зона пудра с блясък. Така тя ще искри изкушаващо на светлината на свещите.

8. Десерт

Задължителният завършек на всяка романтична вечеря. Изберете нещо, което наистина обичате и яжте с наслада, така че да го накарате да си представя, какво би било, ако е в ръцете ви и устните му докосват вашите.

9. Език на жестовете
Докато разговаряте, “случайно” сложете ръката си до неговата – това е един фин намек за интимност. А когато ви настаняват на масата, седнете не срещу него, а до него – това е още един начин да му дадете да разбере, че не ви е безразличен.

10. Тиха музика
Ако сте го поканили в дома си, изберете за фон лека романтична музика. Ако сте в ресторант, е добре предварително да се уверите, че програмата не включва жива музика и “весели ритми”, тъй като в противен случай разговорът ви тет-а-тет ще бъде обречен.

11. Сметка
Независимо от това, че навярно сте отраснали с идеята, че мъжът трябва да плати сметката, не е лошо, особено ако това ви е първа среща, да пренебрегнете това неписано правило и да му предложите да си поделите сумата. Или поне да направи ход по посока на чантата си. Още повече, че ако се наложи, винаги можете да отстъпите и да го уверите, че не ви е разбрал правилно.

12. Свежа идея
Запасете се с дъвки или ментови бонбони, за да освежите дъха си след вечеря, а и да предложите и на него да направи същото. Просто като жест на учтивост…