Романтична аксесоара за деня на влюбените

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Романтична аксесоара за деня на влюбените

Романтична аксесоара за деня на влюбенитеДенят на св.Валентин е личен, дори интимен празник – празник за двама души. За това за неговото отпразнуване просто ви е необходима подходяща атмосфера. Не е необходимо да си купувате нова вечерта рокля или красива блузка за предстоящата ви романтична вечеря на 14 февруари. Просто добавете към обичайното си облекло някой подходящ за случая аксесоар…

1. Украшения за коса
Решете, кой от романтичните образи ви подхожда най-много: този на фаталната жена или на сладката лолитка. Въз основа на това, изберете украшенията и аксесоарите си за вечерта на свети Валентин. Например, като “фатална жена” може да украсите прическата си с разкошна шнола декорирана с паети, брокат или полускъпоценни камъни.
Но и образът на лолитката е не по-малко привлекателен за мъжете. В този случай трябва просто да вържете косите си на опашки с помощта на разноцветни ластичета в бонбонени нюанси или да ги прихванете с фибички или шнолички във формата на сърца или цветчета.

2. Колан
Ако непременно искате да изглеждате стилно, допълнете костюма си с луксозен кожен колан с романтичен акцент. Колан в ярко червено или такъв с катарама във формата на сърце може да бъде стилен аксесоар за вашата романтична вечер.
Романтична аксесоара за деня на влюбените
3. Висулка
Тежките колиета и скъпоценните огърлица не са подходящо допълнение към тоалета ви за деня на влюбените. Дори в образа на фатална изкусителка, е по-добре да се спрете на елегантен медальон на тънка верижка. Ако предпочитате изящните висулки със скъпоценни и полускъпоценни камъни, изберете такава в червено: с турмалин, гранат или рубин.

4. Гривна
Тук може да избирате между мъниста и пластмаса – за “лолитката” и благородни метали и перли – за “изкусителката”. Що се отнася до декорациите, то и тук актуални са сърчицата, цветчетата, ангелчетата.

5. Обици
Сърцето е един от най-популярните мотиви в бижутерията. Така че, няма да ви бъде трудно да си намерите обици с тази форма.  Сдържани и скромни, изработени от метал, или ярки и обемни – от пластмаса, инкрустирани  със скъпоценни камъни, перли или мъниста – изборът зависи само и единствено от вас.
Романтична аксесоара за деня на влюбените
6. Панделка
Този аксесоар е идеален за образа на “лолитката”. Прихванатите с панделка коси напомнят за училищните години, за първата любов и за трепетите на очакването. Именно за това, инфантилният образ на жената е толкова секси и неустоим за мъжете!

7. Парфюм
Необикновеният ден заслужава необикновен мирис. Особено подходящи в случая са моноароматите, които предизвикват у вас любовни асоциации: роза, канела, жасмин и др.

8. Еротично бельо
Комплект бельо купен специално за деня на св.Валентин – това е класика. Дори и, ако не харесвате дрехите в ярки цветове и не бихте изменили на вкуса си дори и за празника на влюбените, едва ли ще сте в състояние да се откажете от бельо в цвят кармин, бордо или розово.

Не забравяйте – основните акценти в този празник са романтиката и изненадата. Така че, постарайте се да направите тази вечер незабравима, както за вас, така и за вашия любим… Всички имаме нужда от хубави спомени!.