Рокля за свети Валентин

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Рокля за свети Валентин

Традиционният цвят на Св.Валентин е червеният във всичките му нюанси – от тъмно розово до пурпурно и малиново. Но, разбира се, ако не харесвате червения цвят или той не ви отива, не трябва да пренасяте вкуса си в жертва на традицията. Все пак има толкова много други цветове и нюанси.

Лилавото на езика на цветовете символизира верността, синьото – мъдрост, бялото – чистота. Що се отнася до жълтото, се счита, че това е цветът на измяната. Но ако на вас и вашият партньор не ви липсва въображение и чувство за хумор, една провокативна любовна игра на въображаема измяна може само да подгрее взаимните ви чувства и да е чудесна прелюдия към секса.

По отношение на силуета, основното изискване в него е женствеността. Подробностите не са толкова важни. Може да се спрете на класическа прилепнала към тялото рокля, на къса рокля с висока талия, на дръзка мини рокля с широк колан и т.н. Важното е да изберете това, което е най-подходящо за вашата фигура.

Ако имате масивни бедра, не е подходящо да обличате рокля с волани, тъй като те придават допълнителен обем на фигурата ви, или такава, която да е плътно прилепнала към тялото ви. Най-добрият вариант за вас е рокля с разкроена долна част с дължина до средата на коляното.
Ако фигурата ви е слаба, изберете рокля с волани, набори или на хоризонтални райета. Вертикалните райета и големите цветни шарки визуално удължават височината ви.
Ако талията ви не е добре изразена, изберете рокля в стил ампир, която да не акцентира върху тази част от тялото ви.
Пълничките дами най-добре да избягват големите шарки.

След като вече сте си избрали рокля, ви остава само да подберете подходящи аксесоари за нея и да изкарате един наистина незабравим свети Валентин!