Рокля за новогодишната нощ

Коледа отмина и на ред идва новогодишната нощ. Може би много от вас вече са решили какво да облекат...

Коледа отмина и на ред идва новогодишната нощ. Може би много от вас вече са решили какво да облекат в нея, но може да има и такива, които не могат да решат, тъй като тенденциите този сезон са много и изключително разнообразни.

Строг минимализъм
Нищо не е по-важна от вас и вашата индивидуалност, която може да изявите с елегантна и проста рокля, но с безупречна кройка. Такава рокля “не крещи” с цвят – по правило тя е в класическо черно или сдържано сиво и не изпъква с натрапчиви детайли, но… Изглежда много актуално, защото спокойната простота на дизайна и доведения до съвършенство лаконизъм на кройката се сред главните тенденции за този, а и за следващия моден сезон. За да изглеждате изключително в такава рокля се нуждаете от минимален брой фини детайли и най-важното – от абсолютна увереност във вас самите!
Akris и Elie Saab
01sm - Рокля за новогодишната нощ
Giambattista Valli и Azzaro

02sm - Рокля за новогодишната нощ
Романтични воали
Ако обичате женствените и дори леко “приказни” рокли, то модните дизайнери са помислили и за такива съвременни принцеси като вас! В колекциите за настоящия сезон намериха място, както носталгични спомени от 80-те години с техния блясък, обемни “крила” и басти, така и по детски романтични къси, въздушни рокли в пастелни цветове  “ала Лолита”.
Valentino
03rv - Рокля за новогодишната нощ
Christian Dior и Andrew Gn

04rv - Рокля за новогодишната нощ
Прозрачни детайли
Изключително подходяща за вечерни тоалети тенденция – дизайнерите използват прозрачни и полупрозрачни материали за декорация на деколтето, но без да си позволяват твърде много откровеност. Много изискано и загадъчно изглеждат роклите, в които прозрачен шифон или ефирна дантела покриват горната непрозрачна част или чиито ръкави са изработени от тези материи.
Elie Saab
05pd - Рокля за новогодишната нощ
Akris и Stella McCartney

06pd - Рокля за новогодишната нощ
Асиметрична кройка
Асиметрията придава особена динамиката на роклите. Благодарение на нея може да изглеждате наистина много впечатляващо. Любителките на класиката задължително трябва да обърнат внимание на късите елегантни рокли с едно открито рамо, които през този сезон са на челно място в световните модни класации. А за тези, които предпочитат по-сложни решения, дизайнерите предлагат рокли, сякаш сглобени от две различни половинки с диагонални драперии и асиметрични ръкави.
Elie Saab и Lanvin
07ak - Рокля за новогодишната нощ
Cacharel и Isabel Marant

08ak - Рокля за новогодишната нощ
Максимална дължина
Роклите с максимална дължина винаги са изглеждали тържествени и елегантни, без значение дали ще са тесни, наподобяващи силуета на русалка, или пищни, като излезли от бална зала от XVIII век.
Christian Dior и Valentino
09md - Рокля за новогодишната нощ
Giambattista Valli и Louis Vuitton

10md - Рокля за новогодишната нощ
Ярки цветове
Ако искате да направите празника си наистина ярък, изберете си рокля в ефектен цвят. Още повече, че дизайнерите са се постарали да имате избор и предлагат рокли във фантастични цветове като коралово, смарагдово, портокалово. Така че, избирайте смело!
Emanuel Ungaro
11iac - Рокля за новогодишната нощ
Andrew Gn и Stella McCartney

12iac - Рокля за новогодишната нощ
Малка сложна рокля
Късата черна рокля, която преди време Chanel нарича “малка”, разбира се, е идеалният вариант за всяко тържество. Днес, обаче, дизайнерите са решили да се откажат от простотата, когато става въпрос за минимална дължина, и тези рокли вече не изглеждат толкова класически, колкото екстравагантни. Сложни кройки, многобройни детайли, драпировки, плисета, многослойност и комбиниране на различни материи – използват се всички възможни трикове, за да се направи “малката черна” (или не черна) роклята максимално запомняща се.
Andrew Gn и Viktor & Rolf
13msr - Рокля за новогодишната нощ
Azzaro и Givenchy

14msr - Рокля за новогодишната нощ

Включете известията от ZaNeya.com    OK Не, благодаря

Инструменти и Машини | Снимки с дрон Бургас | Почивки и Екскурзии | Размяна на книги | Оценител Бургас | Уебсайт Бургас | Referati.com