Първа среща… по фън шуй – IІ част

Начало » Интимно » Първа среща… по фън шуй – IІ част

Първа среща... по фън шуй – IІ частКак да изберете място за първата си среща
1. Добре ще е, ако барът или ресторантът, в който сте планирали да прекарате вечерта си, се намира в близост до вода. Умиротворяващите звуци на водата ще подпомогнат плавното протичане на разговора ви. Все пак, нежелателното е водното пространство да се намира в дясно от главния вход.
2. Много добре е, ако по стените на заведението има изображения на планини и вода.
3. Големи късметлии ще сте, ако покривките и салфетки са в розово, а на масата ви има запалена свещ.
4. Изберете маса в ъгъла, но не и в близост до вратата.
5. Не сядайте до огледало.
6. Най-добре е, ако масата ви е квадратна със заоблени ъгли. Енергията на такава маса е постоянна и ще ви държи заедно. Не сядайте на правоъгълна маса – тя може да предизвика спор. Кръглата маса би ви подтикнала да претупате вечерята и да се отправите направо към специално подготвената спалня.

Какво трябва да ядете и пиете
Всички продукти съдържат енергия, която може да бъде или мъжка (ян), или женска (ин). Ин-храни са мидите и белият ориз, например. Ян са подправките, солените и питателните храни. Идеалната храна съдържа и от двете енергии, но вие ще увеличите шансовете си за успех, ако предпочетете ин-храна.
Не избирайте студени напитки, тъй като те “охлаждат” чувствеността и “разстройват” всички системи в тялото. Рецептата за вашия  успех са червените вина.

Как да подготвите спалнята
И така… Романтичната вечеря приключва. Разходили сте се, той ви изпраща до дома ви и вие с най-невинен глас го каните “на чаша кафе.” Какво следва е ясно на всеки мъж, дори и на най-несъобразителния. Важно е правилно да сте подготвили апартамента си за първата среща, за да не стане тя автоматично последна. Още по-важно е да сте “настроили” спалнята си за дълготрайна романтика.
1. Леглото не трябва да е разположено точно срещу вратата на спалнята, защото подобно положение отнема на мъжа енергиите на страстта. Най-правилното място за леглото е по диагонал, спрямо вратата.
2. Всички остри ръбове на мебелите или стените трябва да се намират, колкото се може по-далеч от леглото. Те са като отровни стрели, погубващи любовните ви отношения.
3. Никаква светлина над леглото! Ако светлината от уличната лампа или от лампата в стаята попада върху леглото, още по-лошо – в средата му, най-вероятният завършек на вечерта ви ще е кавга.
4. Ако искате любовната енергийния да протича безпрепятствено, никога не спете с глава към стената, от другата страна на която е тоалетната.
5. В коя посока е главата ви, когато сте легнали? Това е много сериозен въпрос, който може да се отрази на интимния ви живот. Най-доброто направление е юг – изток.
6. Ако искате да направите връзката си дълготрайна, оборудвайте леглото си с табла откъм главата, като тя задължително трябва да опира в стената!