Професионална козметика с бадемово олио и предимствата и за кожата

Начало » Външен вид » Професионална козметика с бадемово олио и предимствата и за кожата

Олиото от сладък бадем е чудесен помощник на кожата, косата и ноктите, когато се прилага локално. Запознайте се с най-важните ползи от професионална козметика съдържаща бадемово олио и най-добрия начин за използването ѝ!
jean d'arsel
Пълно с протеини, витамини, здравословни мазнини и важни минерали, бадемовото олио е чудесен начин за защита срещу вредното въздействие на слънцето, а освен това има и подмладяващ ефект. Високото съдържание на витамини В и Е в този природен продукт го правят изключително важен елемент от сериите на професионална козметика Jean D`Arcel. Това олио има страхотни овлажняващи качества и може да бъде използвано за лечение на суха кожа и за облекчаване на сърбежа причинен от нея.

Професионална козметика с бадемово олио може да се използва като естествен защитен екран, който защитава, изглажда и омекотява кожата. Така се получава един естествен забавящ процесите на стареене на клетъчно ниво слой, а същото така се изравнява и подобрява тена на кожата.

Най-добрият начин за използване на бадемовото олио
Използването на бадемово масло или бадемово олио върху лицето може да има неприятен страничен ефект, а именно запушване на порите и развитие на акне. Със сигурност това не е желано от вас, затова най-добрият начин за изпитване на предимствата от този природен продукт е използването на професионална козметика, която съдържа бадемово олио. Ето и няколко предложения:

Почистващо мляко с масло от сладък бадем
С природните съставки като сладък бадем, розмарин, жожоба, това мляко оставя кожата перфектно почистена, гладка и красива. Използвайте го за всеки тип кожа, за да получите пълните ползи от съставките му, включително по-мека повърхност.

Маска за ръце
Тази професионална козметика съдържаща олио от бадем има изключително подмладяващ ефект върху кожата на ръцете, а също така и за ноктите ви. Може да се използва както като маска за ръце, така и като средство, което подхранва и заздравява ноктите. Тази маска осигурява повечето от естествените мазнини, от които има нужда кожата на ръцете, за да не бъде тя суха, а да е мека, нежна и овлажнена.

Скраб с бамбук и олио от бадем
Това е професионална козметика, която има уникални ексфолиращи свойства, като отстранява мъртвите кожни клетки, без да уврежда новия слой кожа. Това се постига благодарение на микро гранулите, които не дразнят лицето и на олиото от бадем, което попива много бързо и успокоява кожата. Тази комбинация между двете съставки е едно перфектно съчетание, постигнато от Jean d’Arcel.

Възползвайте се от предимствата на професионална козметика Jean d’Arcel с бадемово олио и усетете благотворното въздействие на този природен продукт!