Простите неща, които възбуждат мъжа

Начало » Интимно » Простите неща, които възбуждат мъжа

love_sexНяма съмнение, че секс играчките, лубрикантите и жартиерите са символ на възбуда и желание, което в много случаи се използва, като тайно оръжие за прелъстяване. Ако сте решили да правите секс сцена и използвате такива секс аксесоари едва ли ще се получи нещо, ако първо не сте стимулирали мозъка си. Най – важната предпоставка за един хубав и сполучлив секс е превключването на мозъка на такава вълна. Ако мислите ви витаят все още на работното място или го правите по задължение, партньорът ви незабавно ще усети това, а вие не искате да му става неприятно нали?

Мъжете не са толкова сложно устроени, както жените – тоест мислите на мъжете излизат едно към едно от техните усти, никога не търсят подтекст в думите и дори нещата, които могат да ги възбудят са толкова прости, че повечето жени биха се учудили. Разбира се жените правят сравнително трудни неща, които им костват доста усилия и накрая резултатът не е такъв какъвто са поискали – много просто, жените правят сложни неща, защото мислят, че същото важи и за мъжете. Три са основните неща, които могат да възбудят един мъж – движение, аромат и говор.

Движението на вашето тяло може да го възбуди до краен предел, дори да не го правите умишлено. За това мъжете възприемат с очите, а не със сетивата. Поклащащият се ханш, красивите закръглени бедра и движението на гърдите, и шията ви, начина по който го правите може да бъдат предпоставка за истинска и екстремна мъжка възбуда.

Естествения аромат на вашата кожа и коси са нещо, което често забравяме поради употребата на всякакви козметични лосиони и кремове – мъжете не обичат тела ухаещи на силни парфюми, които дори ги задушават. Постарайте се да бъдете чиста и естествена – това е много по – силно от скъпия парфюм, който сте нанесли в огромни количества само, за да се харесате на мъжът до вас. Всяка жена има уникален аромат и бъдете сигурна, че мъжът ще запомни точно вашия естествен такъв.

Говоренето по време или преди секс трябва да бъде умерено, защото иначе имате шанса да кажете нещо, което може да развали цялата магия. Мръсните думи също трябва да са премерени, за да не прекалите с употребата им и отново да предизвикате обратен ефект. Говорете тихо и възбуждащо и не постоянно, а само от време на време и то ако имате нужда или се налага. Правилните думи винаги могат да помогнат във всяка ситуация.

Дами, не се престаравайте толкова много, а помнете, че мъжът до вас ви обича, а вие трябва само да поддържате чувството взаимно. Мъжете не забелязват луксозното бельо, колкото и да ви се иска това – те се възбуждат от толкова прости неща, че повечето които правим понякога са ненужни.