Пролет-лято 2011: Панталони

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Пролет-лято 2011: Панталони

Миналите няколко сезона най-актуални бяха шалварите, които се носеха във всевъзможни варианти и комбинации. Разбира се, те и това лято ще са модерни, но дизайнерите отдават предпочитанията си на панталони с много по-различна форма.

Клош панталони
За да сте наистина актуални – изберете дънки клош. Обърнете внимание, че тази форма не е еднообразна – клошът може да се разкроява както от коляното, така и от бедрата. Така че всяка жена може да си намери подходящ за своята фигура модел.
Пролет-лято 2011: Панталони
Широки панталони
Широките свободни панталони това лято ще се носят в различни стилове. Всяка модна последователка трябва да има в гардероба си няколко от тези панталони от различни материи и в различни цветове. За ежедневието си можете да изберете такива панталони в спокойни нюанси, които да носите с блузки, трикотажни топове и ризи.
Пролет-лято 2011: Панталони
Тесни панталони
Когато избирате такива панталони, трябва да обърне специално внимание на моделите, при които глезените остават открити. Освен това, те изглеждат най-добре в комбинация със сако от същия плат, като тях. И не забравяйте, че най-подходящите обувки за тези панталони са тези на високи токове.
Пролет-лято 2011: Панталони
Шалвари
Както вече беше отбелязано, шалварите са актуални и през този сезон. Когато избирате такива панталони, трябва да обърнете внимание на тези в ярките цветове – червено, зелено, синьо, лилаво – или на моделите с щампи. Носят се с топове, сака и якета от деним.
Пролет-лято 2011: Панталони
Широки панталони с щампи
Тези панталони изглеждат много стилно, но трябва да сте наясно, че е доста сложно да се комбинират с други неща. Ако все пак се спрете на тях, то почерпете вдъхновение от стила на 70-те години. Най-лесните съчетания са с бели сака или едноцветни топове. Най-стилни са комплектите, в който панталоните с щампи се комбинират с неща в ярки цветове или с други щампи.
Пролет-лято 2011: Панталони
Тесни панталони с щампи
Такива панталони е по-добре да се купуват в костюм със сако или туника. Единствената особеност, с която трябва да се съобразите при избора на такъв комплект, е да изберете щампа, с която да не изглеждате като в пижама.
Пролет-лято 2011: Панталони
Раирани панталони
Ако искате да носите такива панталони, то трябва да изберете тесен модел с ярки райета. А защо не и дънки на тънки ивици…
Пролет-лято 2011: Панталони
Широки цветни панталони
Широките панталони са подходящи за всяка фигура! И можете да ги избирате в този цвят, който най-добре ще се впише в гардероба ви.
Пролет-лято 2011: Панталони
Плисирани панталони
Много необичайни панталони, които са най-подходящи за почивката и за вечерите навън. Особено актуални са моделите в ярки цветове. Носят се с тънки ризи и трикотажни топове. Но трябва да внимавате – тези панталони много трудно се съчетават със сака.
Пролет-лято 2011: Панталони
Трикотажни панталони
Както и през миналия сезон, тези панталони продължават да се носят в контраст със строги сака и обувки с високи токчета. Обемните модели е най-удачно да се съчетават с асиметрични жилетки и меки, лъскави топове. За особено дръзките се предлагат варианти с якета в милитъри или сафари стил, както и с тънки шлифери. Разбира се, съставянето на такъв комплект е доста сложно, но за това пък той изглежда наистина много ефектно.
Пролет-лято 2011: Панталони
Широки бели панталони
Много красиви панталони! Особено актуални са комбинациите от бял панталон и строго сако от груб тъмен лен или от плат на тънка ивици. Много интересно е и съчетанието на бял панталон с риза от деним.

Пролет-лято 2011: Панталони