Пролет-лято 2011: Грим

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Пролет-лято 2011: Грим

Какъв ще е гримът през топлите месеци на 2011? Законодателите в модата казаха своята дума по този въпрос – гримьорrте на Christian Dior, Gucci, Givenchy, Chloe и други известни марки предлагат смели вариации по темата smoky eyes, ярки цветови акценти и пастелни тонове. Изобщо – много, много възможности за експерименти!

Гримьорите на Chloe предлагат минимален грим и съсредоточаване върху веждите. За да подчертаете естествената красота на веждите си ще ви помогнат коректор, молив и… сенки!
Пролет-лято 2011: Грим
Сенки и червило в ярки нюанси препоръчва за тази пролет Christian Dior. На ревюто на модната къща властваха кораловото, цикламено розовото и наситено зеленото.
Пролет-лято 2011: Грим
Може би най-яркия и дори агресивен, но изключително секси грим беше демонстриран на ревюто на Jean Paul Gaultier. Да живее пролетта, любовта, сексът и рокендролът!
Пролет-лято 2011: Грим
Тъмните вишневи устни са истински хит за настъпващата пролет. В колкото “по-сочен” оттенък е червилото, толкова по-добре. Точна такава е идеята на гримьорите на Givenchy.
Пролет-лято 2011: Грим
А гримьорите на Gucci са създали идеалния пролетен грим – едновременно ярък и лек. Класическият дует между черни мигли и червено червило изглежда много свежо на фона на сияйната порцеланова кожа.
Пролет-лято 2011: Грим
Опушеният грим се превърна в класика и изглежда няма никога да излезе от мода. На ревюто на  Mark Jacobs моделите представляваха ефектна демонстрация на този драматичен образ.
Пролет-лято 2011: Грим
Stella McCartney се е отказала от сложния грим и дръзките цветове. На своето ревю тя беше предпочела лекия блестящ руж пред яркия макияж. И се е получило нещо много свежи и апетитно!
Пролет-лято 2011: Грим
Очи обрамчени от гъсти мигли – грим в духа на 60-те са решили да използват гримьорите на Valentino. Изключително модерните за сезона кафяви нюанси на лака придават на този образ актуалност.

Пролет-лято 2011: Грим