Пролет-лято 2011: Червено

Една от основните тенденции за настоящия пролетно-летен сезон се оказаха ярките цветове. Тях може да носите самостоятелно, в съчетание с други ярки цветове и на щампи.
Но с кой цвят да започнете прехода от зимен към пролетен гардероб? Ами, защо не с червения. Това, че той беше актуален и през есенно-зимния сезон, е един голям плюс за вас, тъй като навярно в гардероба си вече имате неща, които може да използвате и през пролетта. Например, ако вече имате червено яке или палто, не се колебайте да го оставите и за новия сезон!
01ch

02ch
Какво трябва да знаете за червения цвят на пролетта? Как да го носите?
1. Много актуални са напълно червените тоалети. Особено добре изглежда комбинацията между червени панталони и червен топ. Ако изцяло червеният ви тоалет ще включва рокля или пола, то трябва да сте с прозрачен чорапогащник с телесен цвят – или в този случай не ви е необходим червен чорапогащник. Не забравяйте това!
03ch

04ch

2. Друга актуална червена част от облеклото са дънките. Но тях не трябва да комбинирате с други червени неща. За червените си дънки е най-добре да изберете контрастен топ или тениска с не много натрапчиви щампи.
05ch
3. Хит през пролетта ще е червената кожа. Якета, рокли, панталони и сака от червена кожа – всички те са актуални! Особено внимание трябва да обърне на рокерските якета – ако сте решите да си купите такова яке тази пролет, то е най-добре то да е в червено.

06ch

07ch

4. Червените рокли са с всякаква кройка и стил – от минимализъм до сложни форми. При избора на такава рокля най-важното е да спазвате едно простичко условие – такава ярка и забележима рокля трябва да ви седи идеално и да ви е точно по размер и в никакъв случай не трябва да бъде прекалено широка или прекалено тясна.
08ch

09ch
5. Червените панталони определено са Must Have за пролетта. Най-актуални са много тесните и широките в бедрата панталони с висока талия. Последните изглеждат много добре с неща в морска тематика – раирани тениски, якета от деним и сандали.
10ch
6. Що се отнася до червените макси поли, най-добре е те да са присирани.
11ch
Какви са актуалните цветови комбинации?
1. Червеното изглежда наистина много добре в комбинация със светло бежов или бежово-кафяво.
12ch

13ch
2. Хит на сезона е комбинацията от червено и розово!
14ch
3. Много актуално изглежда и комбинацията от червено и други ярки цветове – жълто, зелено, оранжево.
15ch
4. И още един хит на сезона – червено и синьо. Точно тази цветова комбинация е в основата на много принтове през този сезон.

16ch

17ch

loading...