Предпочитания за обувки според характера

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Предпочитания за обувки според характера

obuvkiЖените днес, както и преди години, обичат да пазаруват обувки. Поради тази причина много от големите компании за обувки се стремят да увеличават своя арсенал от различни видове обувки, като разнообразяват моделите от дамски официални обувки, дамски боти, дамски ботуши, дамски спортни обувки и дамски летни или зимни обувки. Все повече магазини предлагат и обувки онлайн, за дамите, които не предпочитат да се разхождат из магазините с часове, в търсене на идеалните модели обувки, които да си подхождат на техните дамски чанти.

Оказва се, че тази мания по обувките е добре дошла и за мъжете, които могат да разберат какъв е характера на една жена на база обувките, които предпочита да носи. Както знаем мъжете обожават да гледат краката на жените, но те не знаят какво още могат да видят там.

Мъжете трябва да имат предвид, че типовете обувки, с които могат да зърнат една жена са елегантни обувки на висок ток или обувки с равна подметка. Изводите, които могат да си направят, когато видят жена с такива обувки са следните:

Ако жената предпочита да носи маратонки или всякакви обувки с равна подметка, то трябва да се има предвид, че такава жена не се интересува от хорското мнение. Такава жена е независима и взима решения без да се влияе ни най-малко от това, което мислят околните. Такава жена е свободолюбива. Такава жена е много вероятно да няма голям интелектуален багаж, но за сметка на това тя е вярна на приятелите си и на любимия човек.
В същото време ако попаднете на жена, която обича да носи обувки на висок ток, то трябва да имате предвид, че такава жена обича лукса и комфорта. Обикновено такива жени обичат да си угаждат и да поддържат висок стандарт на живот. Част от тези жени са склонни да постигнат големи успехи, както в личен така и в професионален план. За тази цел обаче трябва да имат до себе си силен и умен мъж.