Преборете се с излишните килограми

Не съществува универсален стандарт за красота, но вие можете да се опитате да изчислите идеалното си тегло...

body - Преборете се с излишните килограмиФормула на идеалното тегло
Не съществува универсален стандарт за красота, но вие можете да се опитате да изчислите идеалното си тегло по следната предлагана от диетолозите формула: 50 + (височината в см – 150) х 0,32 + (възраст – 21): 5. Счита се, че ако тегло ви надвишава тази норма с 1-3 кг, то то е абсолютно нормално. В противен случай, трябва да отслабнете.

Но не трябва да се отнасяте повърхностно към отслабването. Строгите ограничения и монодиетите може да доведат до проблеми със стомашно-чревния тракт. За тове е най-добре да комбинирате правилно хранене с натуралния продукт за отслабване Липовон. Така за масец ще се разделите с минимум 10% от теглото си.

Не падайте духом!
Почти всеки, решил да отслабне, рано или късно се сблъскват с така наречения “синдром на платото”. Въпреки всички ограничения и редовен фитнес, стрелката на канатара не помръдва. Затягането на режима също не винаги дава резултат. Какво да правите?
Продължавайте по избрания път! “Синдромът на платото” е нормална реакция на организма към промяната в начина на живот. Променя се обмяната на веществата, както и съотношението на мазнините и мускулната тъкан и на тялото ви му е нужно време, за да свикне с тези промени.

Не търсете извинения, а действайте!
На всеки му се е случвало да си каже “И утре е ден!”, след което излиза с приятели и забравя за великите си планове. Едно изкушение, обаче, не е причина да се откажете напълно от спазването на вашия здравословен хранителен режим. Спрете да планирате и започнете да действате. Просто оставете на страна поредното парче шоколад и погледнете, какво има в чинията ви този път.

Физически упражнения
Не забравяйте и за упражненията! Те ще ви помогнат да дооформите проблемните зони при загубата на тегло. Фитнес инструкторите препоръчват да правите упражнения най-малко по 30 минути на ден. Така че, съставете си кратък, но ефективен комплекс от упражнения. Или поне използвайте този, който препоръчва вашата любима актриса, певица, модел…

Включете известията от ZaNeya.com    OK Не, благодаря

Инструменти и Машини | Снимки с дрон Бургас | Почивки и Екскурзии | Размяна на книги | Оценител Бургас | Уебсайт Бургас | Referati.com