Правилото за „трите срещи“: необходимо ли е и има ли всъщност полза от него

Начало » Интимно » Правилото за „трите срещи“: необходимо ли е и има ли всъщност полза от него

Правилото за „трите срещи“: необходимо ли е и има ли всъщност полза от негоТрета среща, романтична вечеря и бурна нощ! Но ето, че телефонът мълчи вече от седмица и шансът мъжът да се появи, с всеки ден намалява все повече. Какво не е както трябва?

Наистина ли знаменитото правило за „трите срещи“ не работи? Ето няколко причини, поради което това правило, а и всички останали (за „петте срещи“, за „седемте срещи“ и т.н.) може да не действа според очакванията ви…

Всеки си има свои правила

Правилото за „трите срещи“ е просто едно шаблонно правило. Но ти, например, може да се чувстваш по-комфортно, ако се ръководиш от правилото за „петте срещи“ или за „шестте срещи“. Това правило е своеобразен ориентир за минималното количество срещи с противоположния пол, които са ти необходими, за да преминеш на следващото ниво.

Що се отнася до това следващо ниво, не е задължително да става въпрос за секс. То също е нещо индивидуално за всеки човек и може да бъде свързано с целувка или с разговори от личен характер. Освен това, не забравяйте, че и партньорът ви може да има свои правила, които да са съвсем различни от вашите и ако никой от вас двамата не е готов да наруши собствените си правила или да направи компромис с тях, то вие не можете да съжителствата като двойка. В такива случаи никой няма вина – просто се ръководите от различни правила на играта!

Форсмажорни обстоятелства

Представете си, че имате свое златно правило, например, „ секс само и единствено след четвъртата среща и нито минута по-рано!“ На първите две срещи партньорът ви е много симпатичен и всичко е минало вълшебно. Но на третата среща нещо вече не е както трябва и той рязко престава да ви се харесва. Ето за такива форсмажорни обстоятелства ви говорим! Така че, от каквито и правила да се ръководите, ако още в началния етап на отношенията ви мъжът ви разочарова, то считайте, че нещата са приключили.

Защо никакви правила за N-брой срещи не работят

Както вече си изяснихте, в любовната игра няма единни правила, а всеки си има свои такива. Така че да разчитате, че при новия ви партньор вашето златно правило или пък златното правило на най-добрата ви приятелка ще сработи, си е направо глупаво. Знайте, че въпреки, че тези правила не са стопроцентен вариант за бърза завоюване на мъжкото сърце, то съществуват принципи, които сработват почти без изключение. Те не представляват просто трикове и женски секрети, а са базирани на мъжката психология.  Ето и някои от тях:

Не спирайте да го удивлявате

Бъдете различна на всяка среща! Работата е в това, че на първите срещи трябва да създавате ефект на неочакваност. По този начин мъжът няма да може да предвиди ходовете ви, а това значи, че няма и да се отегчи.

Отдайте предпочитание на синия цвят

На първата среща задължително облечете нещо в синьо. Този цвят предразполага, но и държи на разстояние. Така у мъжа ще се създаде впечатлението, че не сте нито лесно разгадаеми, нито лесно достъпни.

Старайте се да се отличавате в тълпата

На всяка среща трябва да сте с някакъв ярък и необичаен аксесоар. По този начин ще се отличавате от общата маса на заобикалящите ви хора.

Не се страхувайте да експериментирате

Не се притеснявайте да експериментирате с добавянето към тоалета ви на мъжки вещи, като например, папийонка или часовник. По този начин вие ще „посегнете“ към мъжката територия, а това развихря мъжката фантазия.

И не забравяйте за най-важното: всичко зависи само и единствено от вашите усещания и желания! За това е необходимо да оставяте и място за изключения, особено когато мъжът е наистина обаятелен и изобретателен. Съгласете се, че и на първа среща може да пламне такава искра, че да ви е трудно да се удържите от продължения.