Правила на успешния флирт

Начало » Интимно » Правила на успешния флирт

Флиртът е основен инстинкт, част от човешката природа. И все пак, не всеки опит за пофлиртуване завършва с пълна и безусловна победа. С цел да ви спестим подобни неприятности и разочарования, ще се опитаме да ви представим няколко правила за добър, качествен и безпогрешен флирт. И така, да започваме:
Правила на успешния флиртПравило 1 – Флиртът трябва да е целенасочен
Това е наистина много важно – внимателно, но в същото време ясно, да покажете на даден човек, че го харесвате. И ако човекът, който сте харесали, чувства същото като вас, тогава шансовете ви за нещо взаимно, значително се увеличават.

Правило 2 – Флиртът трябва да е безмълвен
Успешен флирт се получава тогава, когато освен стандартната словесен страна, използвате и несловесен аспект – а именно, езика на тялото, интонацията, тембъра, вибрацията на гласа.
При първа среща с непознат човек 55 % от впечатлението, което той си съставя за вас зависи от външния ви вид и езика на тялото, 38 % – от стила ви на общуване и само 7% – от това, което казвате.

Правило 3 – Флиртът трябва да е ненатрапчив!
Няма нищо по-ужасно от жена, която флиртува отчаяно и явно. Тя се превръща в жалко и недостойно зрелище. За това, започвайки някой флирт си припомнете, че не си струва да се вкопчвате в избраника си до смърт. Флиртувайте елегантно!

Правило 4 – Флиртувайте разумно
В смисъл, че наличието на РАЗУМ в действията ви, е задължително! В противен случай, нито късата пола, нито убийствените чорапи или разголеното деколте, ще са в състояние да ви помогнат, ако пристъпите към необмислен флирт.

Правило 5 – Флиртът трябва да е взаимен
В смисъл, че не бива да флиртувате с тези, които няма да ви отговорят с взаимност. И работата съвсем не е в това, че не изглеждате добре. Причините за липса на взаимност в действителност, може да бъдат твърде много. Така че, не подлагайте самооценката си на подобни изпитания!

Правило 6 – Флиртът трябва да съответства с вашия образ
Ако сте скромно момиче, което обикновено не се занимава с глупости, вие със сигурност може да променяте маската си, според настоящия си интерес. Но в такъв случай не трябва да очаквайте от този флирт твърде много..