Полезните качества на водата Канген

Начало » Здраве » Полезните качества на водата Канген

Полезните качества на водата Канген

Водата Канген се характеризира с изключителна природна чистота и се произвежда от иновативна японска технология.
Богата е на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие.
Неслучайно Канген е известна като водата на звездите.

Пият я Бил Гейтс, Обама, Доналд Тръмп, Леонардо Дикаприо, Анджелина Джоли и мн.др.

Тази вода привежда организма в отлична форма и дава невероятна енергия. Научете повече от Панайот Киров – консултант за Канген вода в България, който открива силата на водата, първо изпробвайки я върху себе си преди години, успявайки да свали излишните килограми, високото кръвно и да реши куп други здравословни проблеми.

По-добра ли е водата Канген от изворната и минералната и с какво?

„Канген“ на японски език означава „завръщане към първоначалното“. Нарича се така, защото се получава благодарение на иновативна японска технология и представлява водата в нейното първоначално чисто състояние от природата, със съдържание на полезни вещества и без никакви вредители – такава, каквато е била преди векове, когато не е имало замърсяване, битови отпадъци и всякакви други намеси от човека. По света има уникални места, които в продължение на хиляди години са запазили статута си на местонахождения на чудодейна вода. Такива са Lourdes във Франция, Nordenau – Германия, Tlacote – Мексико, Delhi – Индия. Тази вода притежава изобилие от активен водород, известна днес като жива вода. Именно живата вода в истинската си същност съдържа най–мощния антиоксидант и високи нива на алкалност. А именно това са ценните качества на Канген водата. Хората, които живеят по тези места, неслучайно са дълголетници. Най-добре е ценната чиста вода да се черпи от самия източник и при Канген вода се предлага именно това. Тя е питейна вода само с полезни свойства, без замърсители, получена директно от чешмата, без да е престояла в пластмасови бутилки, които при определени условия (например при напичане от слънце), отделят вредни вещества. Другото, което отличава вода Канген е, че при нея нищо не се добавя в състава, само се изчиства и запазва в концентрирано състояние най-ценното – антиоксидантите и минералите.
В първия етап водата се филтрира от хлор, тежки метали и други примеси. В нея се запазват всички минерали, като калций, магнезии, калий и натрий, след което се йонизира и водата се разделя на два вида – киселинна и алкална.
Антиоксидантите се задържат в рамките на няколко дни, но ако замразим водата Канген, те се запазват за по-дълго време. Именно затова водата в ледниците запазва свойствата си в продължение на хиляди години. Канген вода, за разлика от другите видове полезни води, притежава и трите свойства – антиоксидантна, алкална и с променена структура, благодарение на която прониква в пъти по-бързо в клетките ни.

Как влияе Канген водата на организма? Какви са ползите?

90% от проблемите и болестите започват поради наличие на дехидратация, когато организмът ни започва да се окислява. Канген не позволява това да се случи. Водата помага както за здравето, така и за красотата – знаете, че двете неща са свързани. Канген е полезна дори при рефлукс, стомашни проблеми, кожни проблеми…

Много спортисти по света пият тази вода и се чувстват по-жизнени и по-енергични, защото Канген неутрализира млечната киселина в организма, поради което нямат мускулна треска и издържат повече на физическо натоварване.

Има едно племе, наречено хунзи, населяващо Северен Пакистан, което е известно с дълголетието си. Тайната на тяхното здраве е, че живеят природосъобразно и пият вода от извора, която е с подобни свойства на водата Канген.

Неслучайно пиенето на Канген вода се превърна едва ли не в мода при световните звезди и личностите във властта. По-скоро мода, породена от необходимост и от това, че се усеща невероятен ефект само след няколко дни. Анджелина Джоли я изпозва както за добра физическа форма, така и за поддържане на красотата си (технологията за Канген вода може да постига и вид вода, която се изпозлва в бюти салоните). Доналд Тръмп твърди, че няма по-ценна инвестиция от тази в здравето и е превърнал Канген вода в неизменна част от бита си. Има и много други звезди, които ползват Канген вода, сред които Стивън Тайлър, Сантана, Тайгър Уудс. У нас почитатели са й Силвия и Теди Кацарови, Юлияна Дончева, Виктор Ангелов, Илияна Раева, Наско Сираков и много други.

Може ли Канген вода да се дава на малки бебета и след каква възраст?

За деца до 2 години не се препоръчва пиене на Канген вода. За тях уредът произвежда чиста, филтрирана вода с рН7. Когато започнат да се хранят с разнообразна храна, може да им се предлага.