Подготовка за Нова година: Обувки и чанти

Малката черна рокля е перфектният избор за коледно парти или за новогодишната нощ. Просто трябва да допълните празничният си образ с оригинални аксесоари… А обувките на умопомрачително високи токчета и ярката чанта ще направят тоалета ви смел и актуален!

Идеалното допълнение към светло тюркоазена чанта може да са отворените обувки в актуалните за сезон есен-зима 2011/12 нюанси на синьото – от ослепително електрикаво до наситено лилаво.
01ch_o
Идеалната комбинация за обувките с актуален леопардов принт е чантата в наситено червена. Такива ярки аксесоари са в състояние да преобразят и най-скромната малка черна рокля.
02ch_o
Чантата от златиста кожа се комбинира най-добре с обувки в телесен цвят. За да изглеждат краката ви визуално по-стройни с такива обувки, трябва чорапите или чорапогащника ви също да са в телесен цвят.
03ch_o
За цветните сандали е най-трудно да се избере подходяща чанта. Най-лесният начин е да намерите ярка, но изчистена чанта, чийто цвят да се съчетава с един от цветовете на обувките.
04ch_o
Как се носят камъни и пайети? Блестящата чанта е най-добре да се съчетае с не толкова ослепителни обувки, а с по-прост модел. Например, с отворени обувки от матова металическа кожа.
05ch_o
Идеалният „приятел“ за ярката ви неонова чанта са секси обувки в тъмно сиво.
06ch_o
Златистата чанта с детайли в наситени цветова се съчетава най-добре с обувки от матова кожа или с такива в тъмно зелено.
07ch_o
Обувки и чанта може да се комбинират не само по цвят. Може декорацията на чантата да напомня тази на обувките, например каишки, катарами и т.н.
08ch_o
Ярко розовата чанта с класическа форма е идеален „партньор“ за черни обувки в стил ретро. Този комплект ще ви помогне да създадете актуален винтидж образ.
09ch_o
Обемната чанта, напомняща портфейл, и строгите класически обувки с оригинални елементи ще ви помогнат да създадете един изискан новогодишен образ.

10ch_o

loading...