Петте най-добри места за нестандартен секс

Начало » Интимно » Петте най-добри места за нестандартен секс

Петте най-добри места за нестандартен сексСексът на необичайно за него място отдавна вече не е новост и не е преимущество на любителите на екстремните преживявания. Представете си само: в асансьора, чиито врати може всеки момент да се отворят, в пробната на магазина, където невинно сте помолили придружителя ви да ви помогне с ципа, или задната седалка на колата, което в днешно време си е вече класика… Местата са твърде много. Остава само да включите въображението си и да преодолеете страха си, че може някой да ви “хване”!

1. Секс във водата
Това е една отлична идея – вие сте във водата, никой не вижда, какво става под водната повърхност, но въпреки това адреналинът ви се покачва от факта, че сте заобиколени от много хора. Истината, обаче, е че не е толкова безобидно, колкото изглежда – във водните басейни (без значение естествени или изкуствени) има твърде много микроби. Друг недостатък е, че дори и ако използвате презерватив, лубрикантът се отмива и актът може да бъде болезнен. Най-добрата алтернатива е наемането на водно колело или лодка.

2. Секс сред природата
Това може да е секс в гората или в парка. Място, където ще сте само вие и природата. Представете си следната картина: вие сте в гората, заобиколени от аромата на цветята, шумоленето на листата и дъжда. Ако наблизо има хора, дърветата и храстите ще ви скрият.

3. Секс в самолет
Какво би могло да бъде по-прекрасно от секс на височина от няколко стотици километра? Какви усещания бихте изпитали от това? Най-важното е, да съблюдавате правилата за безопасност и да не създавате извънредни ситуации! Най-добре е да планирате това приключение за през лятото, когато дрехите по вас са малко и можете бързо да се събличате и обличате.

4. Секс във влака
Във влака може да изпитате много нови усещания – основната причина за което ще е постоянното му клатушкане! Ако имате късмета купето да е само на ваше разположение, не трябва да пропускате този шанс – дава ви се възможност да изпробвате много пози и да преживеете много вълнуващи мигове. Но най-добрият вариант за такива екскурзии е да избере спален вагон – тогава времето е изцяло на ваше разположение.

5.Секс в колата
Както вече казахме – това е класика! Когато сте на път с любимия човек, не е необходимо да чакате подходящ момент. Ако сте любители на екстремните усещания, може да се отдадете на орална любов на скорост. Разбира се, трябва да сте наясно с възможните отрицателни последици. Ако пък предпочитате нежните ласки и романтиката – изберете за сексуалните си преживявания задната седалка на колата. Не се притеснявайте от теснотата и неудобствата – усещането си струва усилията!