Основни тенденции за сезона есен – зима 2008

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Основни тенденции за сезона есен – зима 2008

С настъпването на все по-хладните есенни дни и нощи, идва времето и на по-топлите дрехи. Но каквито и да се промените във времето навън, ние сме длъжни да останем красиви и стилни. А това не е и никак сложно!
Нека ви покажем какво точно ще е най-актуално през настоящия есенно-зимен сезон, а вие сами решете какво ви харесва и от каква покупка няма да се откажете.

Якета и палта
Става все по-хладно, но до снеговалежите има още доста време. За това всички любителки на спортния стил или на градския casual могат да се замислят какво яке да си купят.
Phillip Lim

 

На тези, които искат да създават ярко и запомнящо се впечатление, прадлагаме и следния вариант.
Aminaka Wilmont

Особено актуална през този сезон е играта с формите при палтата и сакат.
Proenza Schouler

Ако твърдо сте решили да си купите палто, ви предлагаме следните няколко варианта – с отчетлива или стилизирана форма, падащи по-твърдо или по-меко.

Narciso Rodriguez

Alexander McQueen

Alberta Ferretti

Рокли
Предлагаме ви няколко подходящи за сезона рокли – избора оставяме на вас и вашето настроение.

Milly

Isaac Mizrahi

Обърнете специално внимание на следващата оригинална рокля от Fendi – комбинация от блузон и рокля:

Fendi

Блузони и пуловери
Актуалните за този сезон пуловери и блузони са от тънък кашмир, ярка и топла вълна или трикотаж. Изборът оставяме на вас.

Matthew Williamson

Donna Karan

Moschino

Панталоните
Ако сте решили да си купите палто и блузон, то без панталон този ансамбъл няма как да бъде завършен. Особено актуални през настоящия есенно-зимен сезон ще са клош-панталоните в стил 70-те години. Ако сте настроени класически, то за вас са черните прави панталони.

Celine

Burberry Prorsum

Marc Jacobs

Обувките

Когато си избирате ботуши, обърнете внимание на тези направени от велур. А ботите на висок ток, са подходящи и за есента и за зимата.

Chloe

Alexander McQueen

Чантите
Актуални са чантите от крокодилска кожа или такива, които наподобяват такава кожа. Най-добрият вариант е чанта в няколко цвята.