Обръщайте повече внимание на външния си вид

Начало » Интимно » Обръщайте повече внимание на външния си вид

girlВсяка жена трябва да държи на външния си вид. Всеки мъж желае да вижда пред себе си една добре поддържана жена, защото това означава, че уважава себе си и другите хора около нея.

Принципите на привличане и визуален ефект не се променят в различните социални роли и среди. Външният вид е един от основните начини жените да привличат мъжкото внимание, но понякога отиват в другата крайност и стават немърливи.

Не се дръжте и не приемайте някой да ви третира като стока! Има голяма разлика в това да поддържате външния си вид и да се обличате предизвикателно и да прекалявате с грима. Ако свикнете мъжете да се държат с вас като стока, мъжът до вас също ще се държи по този начин, за това не трябва нито да толерирате това държание, нито да го провокирате.

Ако сте оскъдно облечени и показвате повече от тялото си, не обвинявайте мъжете за техните погледи. Какво да си мисли мъжът, когато се изправите пред него с къса поличка и огромно деколте?
Повечето от жените знаят, че тези неща влияят на мъжете и нарочно го правят с определена цел или са толкова наивни, че не знаят как това влияе на мъжа и се учудват, че са приемани като стока. Негласно казвате – „Погледни тялото ми, обърни внимание на тялото ми…” После не бива да се учудвате, че мъжете ви харесват само заради тялото ви. Когато сте облечени по такъв начин, на мъжа му е малко трудно да мисли за вашия интелект и характер.

Рибарят използва определена стръв според рибата, която иска да хване. Ако стръвта, която искате да използвате е вашето тяло, винаги ще привличате мъже, които ще ви третират като стока. Тогава ще започнете да обвиняваме всички мъже, че са гадняри, вместо да осъзнаете, че всички мъже, които вие привличаме с поведението си, са провокирани от вас.

Ако например сте излизали с 10 мъже и 10-тимата са се отнасяли по един и същ начин с вас, обмислете какво във всички тези 10 срещи е еднакво? Вие! Явно се обличате и държите по такъв начин, че привличате такива мъже, които не могат да отговорят на очакванията ви, тъй като предавате само 15 % от общото послание, защото останалите 85% не излиза от вашата уста, а от държанието ви, езика на тялото, облеклото… Затова не е толкова важно какво говорите, начинъта, по който се държите и обличате, както и езикът на тялото, говорят много повече!

Ценете и уважавайте себе си!
Ако не знаете, как да се държите и обличате, посъветвайте се с приятелка. Много жени губят респект към себе си, заради начина по който се обличат, защото по този начин личи дали се уважава достатъчно. Ако сте привлекли мъжа до себе си единствено чрез тяло и облекло, винаги трябва да правите нещо в тази насока, за да задържите неговото внимание. Лошото е, че колкото и да сме красиви и невероятни, годинките си минават.

Ако искате да имате свестен мъж до себе си, не използвайте тялото си като реклама, а покажете вашите вътрешни качества. Покажете, че имате самоувереност и самочувствие, без това да изглежда арогантно.

Красотата е нещо хубаво, но има определена красота, която е само за определени хора.

www.spacenter.bg