Няколко съвета за интериора на дома ви

Начало » За дома » Интериор » Няколко съвета за интериора на дома ви

Дизайнът на интериора е сложно и уморително дело. Всичко трябва да е обмислено, красиво и функционално,  за това ви предлагаме няколко съвета, които да са ви в помощ при избора на интериора за собственото ви жилище.

1. Внимавайте с покупките
Пробвайте да се насладите на избора и покупката на мебелите и предметите, които действително ще се окажат на местата си във вашия дом. Подбирайте симпатични за вас неща, които да са в хармония едно с друго и да се допълват взаимно.

2. Материите
Не се страхувайте да експериментирате с материите – заставете светлината да играе по повърхността на тъканите и тапетите.

3. Използвайте и това, което вече имате
Ако имате стари вещи не бързайте да ги изхвърляте, а пробвайте да ги използвате, за да придадете на дома си допълнително уют и задушевност.

4. Повече светлина!
Ако стаята е малка, за нея е задължително да е много добре осветена. Използвайте минимум три източника на светлина – освен лампата на тавана, ако е необходимо поставете лампи и в тъмните ъгли.

5. Антикварен шик
Дори и една старинна вещ може да придаде на стаята тон и хармония.

6. Обърнете внимание на входа
В никакъв случай не пренебрегвайте входа на дома си, тъй като по него обикновено хората съдят за обитателите на жилището.

7. Купувай това, което ти харесва
Глупаво е да купите нещо, което още в магазина предизвиква у вас неприятни усещания. Какво значение има цената му – нали от тук нататък ще трябва да го гледате всеки ден!