Няколко неща, които все още можете да направите до края на лятото

Начало » От вас... » Няколко неща, които все още можете да направите до края на лятото

Няколко неща, които все още можете да направите до края на лятотоДо края на лятото остава съвсем малко време, но това не бива да е повод да изпадате в униние и да се отпускате. Все още имате прекрасната възможност да направите нещо, което постоянно отлагате за някой друг път…

Да усвоите нов вид транспорт

Ако не можете да карате колело, ролери, скутер, че дори и автомобил, то защо да не е дошъл моментът, в който да се научите! Така че, не губете време и изненадайте близки и приятели, като се запишете на шофьорски курс или си купите велосипед.

Отправете се на пътешествие

Поставете си цел и не отстъпвайте и на йота от нея! Без значение дали ще изберете маршрут във вашия град, в друг град, планината, по морето или в чужбина, важното е да откриете за себе си нови впечатление и да се заредите с позитивни емоции.

Организирайте си среща с продължение

… а защо не и секс сред природата? Всичко зависи от вашата фантазия и готовността на партньора ви да поддържа инициативата ви. Започнете срещата си по обичайния начин, а след това удивете избраника си, като му предложите да посрещнете изгрева или да направите изненадваща разходка извън града…

Организирайте си плажна вечеринка

Струва ви се банално? Само си представете, как прекрасният спомен ще ви топли с настъпването на хладните есенни вечери… Събиранията с приятели навън под открито небе, танците и шума на вълните – какво по-хубаво от това може да искате от лятото?

Започнете да спортувате

Никога не е късно! Запишете се в най-близката спортна зала или просто отидете в близкия парк, за да покарате колело или да побягате. Така с гордост ще можете да се хвалите пред близки и приятели, че сте започнали да водите активен начин на живот.

Организирайте си пикник в парка и се разходете боси по тревата
Защо не се възползвате от все още достатъчно дългите летни дни и не си организирате един цял ден навън? Съберете се с приятели в близкия парк и си организирайте пикник, послушайте приятна музика, похапнете домашно приготвени сандвичи… Изобщо, насладете се на последните летни дни!